Home

VESTI

Divljan i Ljeto kino sutra u bašti SKC-a

No Comments Koncerti

Divljan i Ljeto kino sutra u bašti SKC-aVlada Divljan i Ljetno kino Big Band održaće koncert sutra uveče (petak 7. jun 21:00) u bašti Studentskog kulturnog centra Beograda, koji najavljuju kao "veliku plesnu zabavu i žurku punu optimizma".
   

Uz hitove sa aktuelnog CD-a EP-a "Četiri godišnja doba" kao što su "Samo jednu ljubav imam" i "Vodim te na more", Divljan i Kino će koncert u bašti SKC-a upotpuniti i legendarni hitovi Idola i ljubavne pesme njegove samostalne karijere u novim, lepršavijim izvedbama Ljetnog kina Big Banda.
  

Ljetno kino Big Band poseduje jedinstvenu zvuk obogaćen mediteranskim duhom zahvaljujući neobičnoj postavci sa akustičnim gitarama, ukuleleom, klarinetom, harmonikom, čelom, perkusijama i predivnim višeglasnim pevanjem poreklom sa jadranskog ostrva Brač.

 

{mgmediabot2}type=youtube|youtubeid=WqKGvrsNx5Y|width=450|height=364{/mgmediabot2}
Ljetno Kino big band & Vlada Divljan – Vodim te na more

Bend čine gitarista Maks Juričić (ex Film, Vještice), Vlade Matulić (klarinet), Buki Filipović (standup bubanj), basista Marino Pelajić (ex Film, Haustor, Le Cinema), saksofonista i klavijaturista Psihomodo popa Jura Novoselić (ex Film, Haustor, Disciplina kičme) koji se sada pokazao kao izvanredan harmonikaš. Za električno čelo je zadužen Stane Kovačić, Ante Prgin-Surka za beatbox, a režiser spotova Radislav Jovanov-Gonzo za "sitne" udaraljke.

 

 
{mgmediabot2}type=youtube|youtubeid=qvt8YryShhU|width=450|height=364{/mgmediabot2}

Vlada Divljan & Ljetno Kino Big Band – Samo jednu ljubav imam

 

 

Nastup u bašti SKC-a za Divljana ima i određen stepen nostalgije:

 

"Koliko je meni poznato prvi koncert ikad u bašti SKC-a održali su Idoli, mislim u junu 1981. godine, čime je na neki način otvoren taj prostor za koncerte. Drugi put sam tu svirao sa Le Cinema 1986. godine, a sada evo me treći put, opet sa nečim novim".

Ulaznice za koncert Vlade Divljana i Ljetno kino Big Banda mogu se kupiti po ceni od 900 dinara za pojedinačnu, odnosno 1.600 dinara za Kartu za dvoje, preko mreža Eventim, Ticketline i na blagajni SKC-a.