Home

VESTI

Del Arno Band otvara 5. sezonu Vračar Rocks!

No Comments Koncerti

Del Arno Band otvara 5. sezonu Vračar Rocks!Petu sezonu Vračar Rocks festivala u Centru za kulturu Božidarac svečano će otvoriti Del Arno Band u subotu, 17. oktobra.

  
I prethodna je startovala rasprodatim koncertom Del Arno Band-a, propovednika ljubavi i pozitivne energije! Dva i po sata najiskrenijih emocija pokazalo se kao savršen način da se otvori novo izdanje jedne od omiljenih muzičkih manifestacija. A dobar recept, ne treba menjati!
  

,,Del Arno Band će sa velikim zadovoljstvom ponovo otvoriti sezonu Vračar Rocks festivala u Božidarcu, jednoj od najlepših, još uvek aktivnih koncertnih dvorana u Beogradu. Naše druženje prošle godine donelo nam je svima, i grupi, ali i ekipi iz Božidarca, jednu dobru i sadržajnu sezonu. Zahvalni smo što kao i mi, i organizatori Vračar Rocks festivala smatraju da ovo izvanredno iskustvo valja ponoviti – ako ništa drugo, ono radi uroka", kazao je Jovan Matić, frontmen D.A.B-a.

Del Arno Band-u će se na sceni Božidarca pridružiti Besne Gliste i upotpuniti reggae doživljaj koji nas očekuje u Radoslava Grujića 3. Sveži zvukovi, oštre lirike, jaki i upečatljivi ritmovi, a pre svega dobar scenski nastup je ono što Besne gliste čini posebnim i prepoznatljivim.

Ulaznice za otvaranje pete sezone Vračar Rocks festivala dostupne su u Felix Shopu (TC Sremska, I sprat) po pretprodajnoj ceni od 500 dinara.

 

 

 Del Arno Band otvara 5. sezonu Vračar Rocks!

Del Arno Band otvara 5. sezonu Vračar Rocks!

 

 

,,D.A.B je tu da spaja… i ovoj priči nema kraja…" jer ovo je tek početak nove sezone Vračar Rocks festivala u Centru za kulturu Božidarac, čiji su organizatori za oktobar već najavili niz zanimljivih koncerata. Već u petak, 23. oktobra, u Božidarcu će nastupiti Grupa Ti i regionalna atrakcija koja nam stiže iz Zagreba – Miki Solus.

*Autor fotografija u prilogu je Aleksandar Zec, te vas molim da ga potpišete u objavama.

Više informacija o ovom i narednim koncertima možete pronaći na Facebook strani festivala- www.facebook.com/vracar.rocks ili na android aplikaciji Vračar Rocks festivala www.play.google.com/store/apps/details?id=rs.wm.appbuilder.app971​.