Home

VESTI

Del Arno Band otvara 4. sezonu Vraar Rocks festivala

No Comments Koncerti

Del Arno Band otvara 4. sezonu Vračar Rocks festivalaVračar Rocks festival 18. oktobra otvara novu, četvrtu sezonu! U prethodne tri, za 120 koncertnih večeri, kroz festival usidren u srcu Vračara prošlo je više od 350 bendova! Skoro da nema sastava na domaćoj sceni koji nije zasvirao u Centru za kulturu Božidarac! Skoro…

  

Vračar Rocks festival u novu sezonu ulazi upravo koncertom koji publika do sada nije bila u prilici da vidi u kultnom Božidarcu!
 

U subotu, 18. oktobra, sa početkom u 20h, u Radoslava Grujića 3 nastupiće prvi autorski reggae sastav bivše Jugoslavije – Del Arno Band!

Ne samo da do sada nisu nastupali na Vračar Rocks festivalu, već DAB nisu održali samostalni koncert u Beogradu pune četiri godine!

Bend privodi kraju rad na novom albumu, te će pred Beograđanima prvi put uživo izvesti singl ,,Horoskop", sasvim novu pesmu ,,Ljut sam", ali i neke od hitova koje dugo nisu uvrstili na svoj repertoar, a koje su osvežili novim aranžmanima.

Bend predvođen Jovanom i Vladanom Matićem se odlučio da dugoočekivani samostalni koncert održi upravo na Vračar Rocks festivalu kao jednom od poslednjih prestoničkih bastiona koji oživljava domaću scenu, podstiče muzičko stvaralaštvo i gde mladi bendovi imaju priliku da se predstave publici.

 

 

 Del Arno Band otvara 4. sezonu Vračar Rocks festivala

Del Arno Band otvara 4. sezonu Vračar Rocks festivala

 

 

Ulaznice za otvaranje četvrte sezone Vračar Rocks festivala i koncert Del Arno Band-a mogu da se nabave po ceni od 500 dinara u Felix Shopu (TC Sremska, I sprat).

Po otvaranju sezone Vračar Rocks festival će nastaviti da se održava svakog petka, a već 24. oktobra nas očekuje koncert sve popularnijeg sastava Ničim izazvan.

Više informacija o ovom i narednim koncertima možete pronaći na Facebook strani festivala- www.facebook.com/vracar.rocks ili na android aplikaciji Vračar Rocks festivala