Home

VESTI

Da li ste spremni za žurku? Novi šou benda The Gift

No Comments Koncerti

Da li ste spremni za žurku? Novi šou benda The GiftThe Gift, koji nosi prefiks „party bend“ zbog sjajne atmosfere koju uvek napravi na nastupima, sprema novu žurku ove nedelje. Na meniju će biti britanski rock'n'roll-a osamdesetih i devedesetih, propraćen sjajnim performansom na bini, ali i u publici.

   

Party je zakazan za ovaj četvrtak u klubu Peron, a The Gift, koji već više od decenije i po pleni klupsku publiku svojim neobičnim i autentičnim nastupom, sprema novi šou. Zahvaljući ovom novosadskom kaver bendu, na našim prostorima najzad se, sem pukog sviranja ili „skidanja” pesama, moze osetiti više magije u muzici.
  

Frontmen Jovan Matić, koji je glavna figura benda, nedavno je stigao iz Londona, gde je usavršio svoj “britanski izraz” na sceni, i to po lokalnim klubovima izvodeći Tribute David Bowie. To doprinosi da ovaj bend zaista postigne vrhunski nivo izvođenja, koji pored provežbanog muzičkog dela, pruža i akcenat, ”very british izgled”, plesne pokrete koji su karakteristični i za ostale velike ikone, i ono što je najbitnije u rokenrolu, samu harizmu na sceni, koju je teško prepoznati u moru današnjih bendova.

Veče u Peronu počinje od 22 sata, karte su 200 dinara.

 

 

 Da li ste spremni za žurku? Novi šou benda The Gift

Da li ste spremni za žurku? Novi šou benda The Gift