Home

VESTI

Bondage Fairies (Swe), Ex>Misha, DJ Alex Kelman u KC Drugstore-u

No Comments Koncerti

 Bondage Fairies (Swe), Ex>Misha, DJ Alex Kelman u KC Drugstore-uNastup švedskog benda BONDAGE FAIRIES će se održati u prostoru KC Drugstore-a 12. decembra uz podršku sastava Ex>Misha i DJ Alex Kelmana.
  
Bondage Fairies je 8-bit punk rock bend iz Stokholma, veoma zabavan sastav sa zatrasujucom energijom. Gnusna bica pod maskama definisu svoju muziku kao mesavinu laser-rock-a i death-punk-a. Svaka svirka Bondage Fairies je savim jedinstveno iskustvo ispunjeno prisustvom demona, melodijama koje paraju srce, ljubavlju i ludilom.
  

Od svog debi albuma "WHAT YOU DIDN'T KNOW WHEN YOU HIRED ME" bend je objavio jos tri albuma i nekoliko singlova i nekoliko puta protresao Nemacku, Rusiju i Ukrajinu. Njihova armija fanova raste istom brzinom kao i broj njihovih pesama. Bondage Fairies uvek daju sve od sebe, i nikada manje od 82%.
 

Ex>Misha
Od 1997. snima albume u kućnoj produkciji služeči se raspoloživim sredstvima. Osam snimljenih albuma su svaki put isticali neki aspekt autorovog zvuka, od čisto akustičnih albuma, do raznih oblika gitarskog-elektro mešanja. Ničija zemlja između kantautorskog pristupa i one-man-band-a, ispovednog tona i parodije, ekonomskih zanovetanja i političkog nadrealizma, dobro je već izgažena. Koncerti, doduše retki, takođe se izvode pomoću štapa i kanapa ali mogu da postanu pravi performansi. Osim toga treba primetiti da je Ex>Misha dugo već prisutan u raznim bendovima. Čelik promet je jedan od njih.
 

 

  Bondage Fairies (Swe), Ex>Misha, DJ Alex Kelman u KC Drugstore-u

 Bondage Fairies (Swe), Ex>Misha, DJ Alex Kelman u KC Drugstore-u

 

 

DJ Alex Kelman

Započeo DJ karijeru jos 1996 i delio je pult sa imenima poput Bonaparte, Unkle, Dub FX, Happy Mondays, Peaches, Toro y Moi i mnogim drugim indie izvodjačima. Rezident svojih IceCreamDisc partija, svira mešavinu indietronica-e sa uplivima disco i techno elemenata.

Cena karte 250 RSD