Home

VESTI

Bob Dylan 6. juna u Beogradu

No Comments Koncerti

Bob Dylan 6. juna u Beogradu

Legendarni američki rok muzičar i pesnik Bob Dilan potvrdio je da će 6. juna održati koncert u Beogradu, ali još uvek nije saopšteno u kom prostoru.

Na zvaničnoj strani www.bobdylan.com najavljeno je da će Dilan posle martovskih koncerata u Japanu i Južnoj Koreji, svirati 2. juna u Bukureštu, 3. juna u Sofiji, 4. juna u Skoplju, 6. juna u Beogradu i 7. juna u Zagrebu.

Autor klasika "The Times They Are a-Changing", "Blowing in the Wind","Like a Rolling Stone", "Knockin' on a Heaven's Door" i "Deslation Row", "Hard rain", jedan od najznačajnijih i najuticajnijih muzičara u istoriji rokenrola, prethodno je jedini put svirao u Srbiji 11. juna 1991. godine na beogradskom stadionu "Galenika".

 

 Bob Dylan 6. juna u Beogradu

 Bob Dylan 6. juna u Beogradu

Srpski mediji su prethodnih dana nagađali da bi Dilan trebalo da nastupi u Beogradskoj areni u organizaciji skopskog promotera "Avalon", ali to za sada nije zvanično potvrđeno.

Dilan (69) je krajem prošle godine objavio album božićnih pesama "Christmas in the Heart", na kome su tradicionalne božićne himne poput "O Come All Ye Faithful (Adeste Fideles)" i "Hark The Herald Angels Sing".

 

Izvor:

Blic