Home

VESTI

BO & promo koncert

No Comments Koncerti

 Beogradska kantautorka BO (Bojana Bulatović) održaće koncertnu promociju albuma ”Kapetane gde si” u subotu, 11. oktobra, u Malom klubu Studentskog kulturnog centra.

 

Radi se o prvom beogradskom promotivnom koncertu novog studijskog albuma BO koji je objavljen letos za izdavačku kuću Odličan Hrčak. Kao gosti na koncertu nastupiće sastav Pop Ups.

Ulaznice se nalaze u prodaji na blagajni Studentskog kulturnog centra, Doma Omladine i svim Eventim prodajnim mestima, po ceni od 300 dinara. Drugi album beogradske kantautorke BO (Bojana Bulatović) ”Kapetane gde si” donosi na srpsku i regionalnu scenu deset novih Bojaninih pesama, ponovo drugačijeg tekstualnog i muzičkog sadržaja u odnosu na svoju okolinu, ali i na svoj prvenac (CD “Mene treba ovaj grad”, Mojo Beat, 2003).

 

 

Za razliku od debi albuma, baziranog mahom na spoju zvuka akustične gitare i elektronskih lupova, “Kapetane gde si” isporučuje jednostavni band-svira-uživo koncept, zacinjen specifičnim Bojaninim tekstovima u najboljoj tradiciji protestne akustičarske muzike 60-tih.

 

Produkciju i aranžmane je i ovog puta uradio Koja (Disciplin A Kitschme), a kao gosti na albumu se pojavljuju Banana (El.Org.), Anton (Partibrejkers), Manja Đorđević (Disciplin A Kitschme).

 

U neobičnoj postavi od dve akustične gitare i bubnjeva. koju, pored Bojane (vokal, akustična gitara, usna harmonika), čine bubnjar Rade Vulić i drugi gitarista Saša Furunović, (inače članovi grupe Popečitelji), BO ce na subotnjem nastupu u SKC-u publici predstaviti celokupni opus novog albuma “Kapetane gde si”, (sa kojeg je za pesmu “Bicikl” uraÄ‘en i prvi video spot, u režiji Sonje Blagojević), uz dodatak nezaobilaznih koncertnih favorita sa prošlog albuma.

 

 

 

Izvor:

KontraWeb.net