Home

VESTI

Blues rock iznenađenje u KC Gradu!

No Comments Koncerti

Blues rock iznenađenje u KC Gradu!U sredu, 7. oktobra u klubu Kulturnog centra GRAD očekuje vas pravo blues rock iznenađenje. Atinski The Big Nose Attack često nazivan i evropski The Black Keys je na turneji i dolazi u Beograd, a lokalnu podršku pružiće mladi i žustri The Cockblockers. Cena karte 300 rsd.
 

Braća Bugimen i Mali Toni u Atini 2011. formiraju bluz rok bend The Big Nose Attack uživajući u kroćenju neukrotivih rifova šezdesetih, sami sa sobom u svom podrumskom studiju.
  

Samo 4 godine i 2 albuma kasnije sasvim opravdano važe za jedan od koncertno  najaktivnijih grupa u Evropi. Njihov aktulni album “Paint it Blue” potpuno živi taj bluzerski život koji su krunisali nastupom sa The Black Keys na Rockwave festivalu ove godine. Aktuelni singl “Yeah! (That Girl)” se uspešno pozicionirao kako na youtube-u, tako i na lokalnim radio stanicama.

 

Ove besni nosati momci dolaze u Beograd da se dobro zabave i neće prihvatiti ništa manj od toga.

www.thebignoseattack.tumblr.com

 

 

 Blues rock iznenađenje u KC Gradu!

Blues rock iznenađenje u KC Gradu!

 

 

The Cockblockers su power blues/rock trio iz Kragujevca. Hitičnost njihovog prvog EP-a “Give me all I want” iz 2013. omogućio im je čak 27 svirki u 13 srpskih gradova te godine. 2014. dobijaju nagradu “Mlade nade rokenrola” i na krilima tog uspeha nastupaju na Šumadija Fest-u, Festivalu uličnih svirača, Farba BIGZ Festu, Megafon Music festivalu, kao i na prestižnim Nišville Jazz i Arsenal festivalima. Krajem 2014. godine izdaju spot za pesmu “Girl like that” kojim su najavili novo izdanje.

The Cockblockers su: Nenad Todorović (guitar/vocal), Branko Vučetin (bass/backing vocal), Nikola Grozdanić (drums).

The Big Nose Attack + The CockBlockers

Sreda, 7. oktobar, 21h – Kulturni centar GRAD, Braće Krsmanović 4   

www.thecockblockersband.com