Home

VESTI

Block Out koncert i izložba fotografija

No Comments Koncerti

Blolck Out - Foto by Nemanja DjordjevicTradicionalni prednovogodišnji koncert benda Block Out održaće se u petak 28. decembra u sali Amerikana Doma omladine Beograda.

   

Pred sam koncert, sa početkom u 20h u holu Doma omladine biće otvorena izložba koncertnih fotografija ,,Raskorak", rok fotografa Nemanje Đorđevića, urednika galerije web portala Balkanrock.
  

Izložba ,,Raskorak" predstavlja svojevrstan portret grupe Block Out i približava neke magične trenutke koje je bend zajedno sa publikom delio ranijih godina. Postavka sadrži 30 fotografija koje se pretapaju iz dokumentarnog u snažna emotivna stanja kroz igru svetlosti koja dočarava posebnu scensku atmosferu na koncertima ovog benda. Muzika i poezija koju Block Out svih ovih godina „daju“ prelivaju se u sastavni deo rokenrol estetike i rok fotografije.

Izložba ,,Raskorak“ biće otvorena za sve posetioce do 15. januara 2013. godine.

Ulaznice za koncert su u prodaji po ceni od 1.000 dinara u kafeu Šikarica (Skadarska 22), prodavnici ploča Pinball Wizard Records i na svim Eventim prodajnim mestima.

 

 

 Blolck Out - Foto by Nemanja Djordjevic

Blolck Out – Foto by Nemanja Djordjevic

 

 

Biografija

Nemanja Đorđević je rođen 1985. godine u Vranju, a fotografijom se bavi od 2000. godine. Svoja prva znanja o ovoj umetnosti stekao je u „Školi kreativne fotografije“ u Nišu, gde je takođe član foto kluba FON. Od 2008. radi kao foto-reporter (fotograf i novinar)  web magazina „Balkanrock“ kao i hrvatskog „SoundGuardian“.

Oficijelni je fotograf raznih festivala i koncerata u Srbiji i regionu. Ove 2012. godine imao je samostalne izložbe rok fotografija u Vranju, Inđiji i Nišu, a učestvovao je na izložbi fotografija „Čuvari trenutaka“ u Beogradu i Novom Sadu. Sarađuje sa mnogim dnevnim listovima u Srbiji. Živi i radi u Beogradu. Njegove galerije rok fotografija možete pogledati na sajtu www.balkanrock.com/galerija.