Home

VESTI

Bjesovi, Nafta i Assasins na Vračar Rocks festivalu!

No Comments Koncerti

Bjesovi, Nafta i Assasins na Vračar Rocks festivalu!Posle uspešnog humanitarnog koncerta održanog proletos na Vračar rocks festivalu, Bjesovi se vraćaju u Centar za kulturu Božidarac u petak, 14. novembra!
   
Već dve godine unazad Bjesovi publiku iznenađuju interesantnim obradama pesama izvođača iz regiona, pa će tako, osim dobro poznatih autorskih hitova izvesti i pomenute obrade, kojima su udahnuli novi život!
  

U poslednje vreme su bili vrlo aktivni i snimili su još tri nove pesme – svoje viđenje hita „Godine prolaze“ Momčila Bajagića Bajage, „Užasno mi nedostaje“ Riblje Čorbe, na kojoj je gostovao Osman Ahmed iz Multietničke atrakcije, i pesmu sastava Tako, „Probudi se“, na kojoj je na klavijaturama gostovao Vasil Hadžimanov.

Pored Bjesova, na Vračar Rocks festivalu nastupiće i alt-rock sastav Nafta, predvođen Banetom S. Vukosavljevićem, pevačem kultnog subotičkog sastava Džukele!

Desetogodišnjicu postojanja Nafta će proslaviti sa beogradskom publikom! Najavljuju furiozni nastup, a posetioce Vračar Rocks festivala ,,počastiće"  odabranom set listom na kojoj će se naći i hitovi Džukela!

 

 

 Bjesovi, Nafta i Assasins na Vračar Rocks festivalu!

Bjesovi, Nafta i Assasins na Vračar Rocks festivalu!

 

 

U Božidarcu nas u petak očekuje zvučna struktura na granici eksplozije, koju će već u 20 časova otvoriti nastup grupe Assasins!

Ulaznice su dostupne u Felix Shopu (TC Sremska, I sprat) po ceni od 500 dinara.