Home

VESTI

Bjesovi i By-Pass na Vračar Rocks festivalu

No Comments Koncerti

Bjesovi i By-Pass na Vračar Rocks festivaluU petak, 16. maja, na Vračar Rocks festivalu prvi put će nastupiti Bjesovi, zajedno sa pančevačkim sastavom By Pass.

 
Zoran Marinković – Marinko, frontmen Bjesova, svojevremeno je izjavio da ,,rokerima koji pišu tekstove na srpskom treba dati medalju”. Pripremajući album obrada pesama sa prostora bivše Jugoslavije, Bjesovi i ukazuju čast bendovima koji su obeležili regionalnu scenu prethodnih decenija. Udahnuli su i novi život pesmi ,,Sjaj” pančevačkog sastava By-Pass,orginalno objavljenoj na albumu “Psychoactive” 2000. godine.
 

Bjesovi i By-Pass će, dakle, zajedno nastupiti u Centru  za kulturu Božidarac, u petak, 16. maja, sa početkom u 20h. Tom prilikom By-Pass će beogradskoj publici predstaviti novi, drugi album koji će objaviti u narednim mesecima, a Bjesovi će nas prošetati kroz dosadašnju karijeru, sa akcentom na obrade koje su snimili u prethodnom periodu, a koje će uskoro izaći i na zvaničnom izdanju.

Ulaznice su već uveliko u prodaji u Felix Shopu (TC Sremska, I sprat) po pretprodajnoj ceni od 400 dinara, dok će cena ulaznica na ulazu u Božidarac iznositi 500 dinara.

 

 Bjesovi i By-Pass na Vračar Rocks festivalu

Bjesovi i By-Pass na Vračar Rocks festivalu

 

 

Više informacija o ovom i narednim koncertima možete pronaći na Facebook strani festivala – www.facebook.com/vracar.rocks ili na android aplikaciji Vračar Rocks festivala www.play.google.com/store/apps/details?id=rs.wm.appbuilder.app971