Home

VESTI

“Bitlsi” u četvrtak baru “Brankow”

No Comments Koncerti

“Bitlsi” u četvrtak baru “Brankow”Grupa “Bestbeat”, domaći tribjut bend legendarnih “Bitlsa”, nastupiće u četvratk (29.11) u baru “Brankow“. Osim što zvuče, ovi momci i izgledaju kao Lenon i ekipa, pa će ova svirka predstavljati pravu malu vožnju kroz šezdesete i brojne hitove “liverpulskih buba”.
  
 “The Bestbeat” u svom repertoaru imaju više od 60 pesama jednog od najvećih bendova 20. veka. 

  

Svojim dvoipočasovnim programom liverpulskih buba, prvi beogradski “The Beatles” tribute band zaista i vizuelno i čulno vraća u vreme kad su “The Beatles” žarili i palili svetskom muzičkom scenom. Nastupajući u klubovima, pozorištima, koncertnim dvoranama, na festivalima i gradskim trgovima, ovaj kvartet pronosi poruku ljubavi, mira i razumevanja koju su milionima slušalaca širom sveta pre više od četiri decenije podarili John, Paul, George i Ringo.

 

 

 “Bitlsi” u četvrtak baru “Brankow”

“Bitlsi” u četvrtak baru “Brankow”

 

 

Kako sami kažu, svima onima koji veruju da “All You Need Is Love”, “The Bestbeat” poručuju – We hope you will enjoy the show! U skladu sa tim, očekuje se više nego dobra svirka, gde će sigurno biti mesta i za druge hitove ove čuvene četvorke kao što su “Help!”, ”Yellow Submarine”, “I Want to Hold Your Hand”, “Yesterday”, “Let It Be”, “Don’t Let Me Down”… Uloge: Aleksandar Eraković as John Lennon, Damjan Dašić as Paul McCartney, Marko Ćalić as George Harrison and Vitomir Milićević as Ringo Starr.

 

Ulaz je slobodan, a rezervacije i sve informacije na 069 83 00 777.

 

Sreda je rezervisana za novi koncept “Brankow's Lounge Experience”, kada će uz laganu muziku Uroša Milovanovića Brankow predstavljati mesto za opuštanje i razgovor sa prijateljima. U petak je svirka Ane Štajdohar, posle čega nastupiti Miss Millie.