Home

VESTI

Bend Negative 2.juna u Nišu!

No Comments Koncerti

Bend Negative 2.juna u Nišu!Nakon nedavnih veoma uspešnih gostovanja u Novom Sadu i Čajetini na Zlatiboru, tačno sedam dana posle velikog beogradskog koncerta (26.maja u Bašti SKC-a), grupa NEGATIVE će nastupiti i u Nišu, u subotu 2.juna u Banovini, sa početkom od 21:30h!
 
Ovo će ujedno biti i zvanično otvaranje letnje koncertne sezone u najlepšem otvorenom prostoru u Nišu – Dvorištu Univerziteta – Banovini, gde je NEGATIVE u septembru prošle godine održao koncert za pamćenje…
 

Pored  preseka najvećih hitova iz trinaestogodišnje karijere vodećeg power pop-rock sastava u Srbiji, na koncertu možemo očekivati i premijerno izvođenje nekoliko novih pesama koje će se naći na novom albumu čiji se izlazak očekuje do kraja 2012.

 

 

 Bend Negative 2.juna u Nišu!

Bend Negative 2.juna u Nišu!

 

 

Ulaznice u pretprodaji po ceni od 500,oo dinara od srede, 16.maja u muzičkim radnjama: Vintage shop (Davidova 9 – kod Sinagoge), Music House, (Generala Milojka Lešjanina 12 – kod Simfonijskog), CD Sound (Novi podzemni prolaz), Energy music shop (TPC Kalča – prizemlje). Na dan koncerta cena karte iznosiće 700,oo dinara.

www.facebook.com/negative.srbija

www.youtube.com/user/NegativeBG