Home

VESTI

Basketball / Inje / Cut Self Not

No Comments Koncerti

Basketball / Inje / Cut Self Not

Sa koliko veštine i znanja u igri pod obručima ova otkačena vankuverska trojka raspolaže ne verujem da će se iko ovde uveriti.

Da "Basketball" momci znaju da naprave vrhunsku žurku od koncerta i nateraju vas da se iskačete bez lopte, dubokih patika i time-outa biće u prilici da pokažu već 22. maja u našem gradu.

Basketball je bend koji je pregazio severnu Ameriku u po tri američke i kanadske turneje svirajući sa bendovima poput Health, Crystal Castles, Hella i ovo evropsko putovanje samo će se logično nadovezati na njihovu nedavnu kolektivnu selidbu u Barselonu.

Masivna ritam sekcija, živa elektronika i iranske gitarske skale su ono što obeležava zvuk koji ih je doveo do debi izdanja na kanadskoj indie etiketi Ache Records, čiji line up krase imena divova prekookeanskog indie zvuka poput Hot Hot Heat i Death From Above 1979.

 

Da veče potraje malo duže od partije basketa potrudiće se sanjivi electro-pop trio Inje i nama večno verni math-rockeri Cut Self Not koji će napraviti mali predah od snimanja predstojećeg, već predugo čekanog albuma. Pošto će rezultat po svemu sudeći biti nerešen, za produžetke smo u pomoć pozvali staru kajlu beogradskog klabinga mladog DJ-a Felony Flats-a i razulareni post-tinejdž DJ duo Teen Creeps.


{mgmediabot2}type=youtube|youtubeid=u25LbH59Lic|width=450|height=364{/mgmediabot2}
Koncert je zakazan za 22. Maj i počinje u 21h, ulaz je 300 din.

 

Molimo vas da nas prijatno iznenadite i dođete na vreme!

Vidimo se. 

 

 

Organizacija:


www.myspace.com/supersizeshe

 

 

Basketball / Inje / Cut Self Not