Home

VESTI

Army of Lovers i Lollobrigida u Mikser House-u

No Comments Koncerti

Army of Lovers i Lollobrigida u Mikser House-uU Mikser House-u 26. septembra nastupiće glamurozni švedski trio Army of Lovers, koji se proslavio hitovima Crucified, Obsession i Ride The Bullet a ovog leta vratili su se hitom Rockin’ The Ride sa kojim su nastupili i na Melodifestivalen-u, švedskom izboru za predstavnika na Eurosongu.

   

Army of Lovers već godinama ne nastupaju na Paradama ponosa u zapadnoj Evropi, a njihov dolazak na beogradsku Nedelju ponosa 2013 čini deo političke podrške gej zajednici u istočnoj Evropi.
  

Pre legendarnog benda nastupiće najtraženija elektro-pop senzacija Lollobrigida, bend koji je čuven po hitovima Volim te, Bivša cura i Moj dečko je gej. U tekstovima svojih pesmama bend se na satiričan i humorističan način razračunava sa društvenim klišeima. Miljenik je beogradske, ali i publike u celom regionu. Bend je dobitnik su MTV nagrade Best Adria Act, a za 26. septembar obećava veselu i žestoku atmosferu.

 

Koncert je zakazan za 21 i 30, a ulaz je moguć uz ulaznice koje će organizatori ovog dešavanja deliti preko društvenih mreža.

Ulaznice za koncert će se deliti na Facebook stranici Mikser Beograd www.facebook.com/mikser.belgrade , na Twitter nalogu @MIKSERBeograd, kao i putem veb sajta www.parada.rs. 

 

 

 Army of Lovers i Lollobrigida u Mikser House-u

Army of Lovers i Lollobrigida u Mikser House-u

 

 

MIKSER je multidisciplinarna platforma koja podstiče razvoj kreativne ekonomije zemlje i regiona, i uspostavlja dijalog između savremenih globalnih tendencija i domaće i regionalne prakse.

Organizacija MIKSER pokrenula je MIKSER FESTIVAL najveću regionalnu smotru kreativnosti i inovacija i osnovala MIKSER HOUSE – Balkanski dizajn centar, permanentni multifunkcionalni prostor za kulturne, edukativne i komercijalne aktivnosti, smešten u inspirativnom zdanju nekadašnje industrijske garaže. Zahvaljujići sinergiji oba Mikserova projekta locirana u Savamali, ovaj zapušteni kvart prolazi kroz proces urbane transformacije u progresivni kulturni distrikt.