Home

VESTI

APA Beer Garden u Kragujevcu od 1. jula

No Comments Koncerti

APA Beer Garden u Kragujevcu od 1. julaNakon Beograda i Novog Sada, manifestacija APA Beer Garden svoju desetodnevnu rock’n’roll misiju započinje i u Kragujevcu. Po prvi put APA Beer Garden će biti održan u Zastavinoj bašti od 1. do 10. jula i doneće svim Kragujevčanima i njihovim gostima odličnu zabavu.

  

Ulaz na manifestaciju je besplatan, a za deset dana će biti održano čak trideset koncerata.
 

S obzirom da uz rock`n`roll najbolje ide pivo, specijalno za potrebe Beer Gardena Apatinska pivara je uvezla ekskluzivne pivske brendove iz Belgije, Bugarske, Češke, Meksika i Velike Britanije.

Pored novih pivskih ukusa, posetioci će svako veče moći da uživaju i u koncertima po tri benda.

Na početku svake večeri će nastupati već najavljeni bendovi – Grate, Cotton Pickers, Sivi, Čikine bombone i drugi, a na radost svih Kragujevčana potom će nastupati i popularni kragujevački bendovi: Vesele osamdesete, Larska, Lur, The Artist, Popečitelji, Atrum, Zvoncekova bilježnica i Epilog.

 

 

 APA Beer Garden u Kragujevcu od 1. jula

APA Beer Garden u Kragujevcu od 1. jula

 

 

Nakon dobrog zagrevanja na bini APA Beer Gardena će nastupati popularni bendovi srpske rock’n’roll scene i to: Orthodox Celts, Irie FM, Samostalni referenti, Kristali, Oružjem protivu Otmičara, ZAA, Who See, Blaža i Kljunovi, Love Hunters i DLM.

Radno vreme manifestacije je od 17h do ponoći, a vikendom do 01h. Svi posetioci će moći da uživaju u besplatnim sadržajima i najraznovrsnijoj ponudi pivskih ukusa, pa je u vrelim danima, APA Beer Garden pravi izbor lokacije za uživanje.  

Beer Garden je manifestacija koja je po prvi put organizovana prošle godine u Beogradu, na Adi Ciganliji, kao uvertira za Belgrade Beer Fest. Tokom 34 dana manifestaciju je posetilo 90.000 ljudi kojima je Beer Garden pružio osećaj potpune opuštenosti i neposrednosti, te je postao omiljeno mesto za opuštanje i provod u gradu.

 

 

APA Beer Garden u Kragujevcu od 1. jula

APA Beer Garden u Kragujevcu od 1. jula

 

 

Ove godine će APA Beer Garden u Beogradu trajati dva meseca, a po prvi put će biti organizovan i u Novom Sadu i Kragujevcu. Organizator APA Beer Gardena je Beogradska Kulturna Mreža, a strateški partner manifestacije je Apatinska pivara. Svoju podršku je dalo i Ministarstvo trgovine, turizma i telekomunikacija.

Beogradska kulturna mreža    
Uz podršku:                                                                               
Ministarstva trgovine, turizma i telekomunikacija                

www.belgradebeerfest.com
www.facebook.com/belgradebeergarden