Home

VESTI

Ana Popović ponovo u Mikser House-u 14. januara

No Comments Koncerti

Ana Popović ponovo u Mikser House-u 14. januara - Photo by Ruben omasKraljica bluza se vraća u Beograd! Nakon legendarnog, unapred rasprodatog, koncerta u januaru 2014 i reprize na otvaranju Mikser festivala u junu 2015, ćuvena bluz gitaristkinja, Ana Popović, 14. januara 2017. godine će još jednom obradovati domaću publiku nezaboravnim nastupom u Mikser House-u.
 

Pravo iz Los Anđelesa, gde živi i i radi proteklih nekoliko godina, jedna od najpriznatijih svetskih bluz muzičara, Ana Popović stiže u Beograd. Upravo iz tog grada su je životni put i karijera poveli preko Holandije, pa čak do Memfisa, svetske prestonice bluza.
  

Jedina je Evropljanka ikada nominovana za Debitanta godine u okviru WC Handy Awards, bluz verzije Oskara i jedina gitaristkinja koja je bila deo all-star ture “Experience Hendrix” 2014. Ana ima brojne nominacije i osvojene nagrade u Evropi i Americi, a nastupala je sa raznim muzičkim legendama, poput Solomona Burka i B. B. Kinga, a već godinama je zaštitno lice Fendera, najvećeg svetskog proizvođača gitara.

 

 

 Ana Popović ponovo u Mikser House-u 14. januara - Photo by Cheryl Gorski

Ana Popović ponovo u Mikser House-u 14. januara – Photo by Cheryl Gorski

 

 

Ovoga puta, Ana Popović će publici predstaviti svoj novi, i u dosadašnjoj karijeri najambiciozniji, projekat “Trilogy” (Trilogji), izanje u kojem je objavila čak tri albuma u jednoj! Trilogija se sastoji od 23 fnk, rok/bluz i džež numera koje su producirane od strane dobitnika Gremija koji je radio sa Lorin Hil i Karlosom Santanom, Vorena Rikera (Warren Riker), dobitnika Gremija Toma Hembridža (Tom Hambridge) i Delfeja Marselisa (Delfeayo Marsalis), jednog od najpoznatijih trombonist, kompozitora i producenata u svetu džeza danas.

 

Ulaznice za koncert su dostupne na prodajnim mestima Gigs Tix-a i to po specijalnoj promo ceni od 1200 dinara za 200 najbržih i po ceni od 2000 dinara za VIP galeriju. 

 

 

 {mgmediabot2}type=youtube|youtubeid=wSfShd168KY|width=450|height=364{/mgmediabot2}

Ana Popovic – Trilogy

MIKSER je multidisciplinarna platforma koja podstiče razvoj kreativne ekonomije zemlje i regiona, i uspostavlja dijalog između savremenih globalnih tendencija i domaće i regionalne prakse.
 
Organizacija MIKSER pokrenula je MIKSER FESTIVAL najveću regionalnu smotru kreativnosti i inovacija i osnovala MIKSER HOUSE – Balkanski dizajn centar, permanentni multifunkcionalni prostor za kulturne, edukativne i komercijalne aktivnosti, smešten u inspirativnom zdanju nekadašnje industrijske garaže. Zahvaljujići sinergiji oba Mikserova projekta locirana u Savamali, ovaj zapušteni kvart prolazi kroz proces urbane transformacije u progresivni kulturni distrikt.

ANA POPOVIĆ PONOVO U BEOGRADU 14. JANUARA

www.mikser.rs
www.facebook.com/mikser.belgrade    
www.instagram.com/mikserbeograd