Home

VESTI

American Music Club & Animal Collective

No Comments Koncerti

 Danas počinje pretprodaja ulaznica za dva koncerta od kojih naša publika očekuje najviše tokom ove jeseni. Najpre 7. oktobra American Music Club svira u beogradskom SKC-u, a 19. oktobra na istom mestu nastupa Animal Collective.


Jedan od najlegendarnijih sastava sa američke underground rock scene 80-ih, American Music Club, na prvom beogradskom pojavljivanju u punom sastavu, koncertno promoviše novi album The Golden Age, praktično drugi posle velikog povratka pločom Love Songs for Patriots iz 2004.

Njihov lider Mark Eitzel nastupio je solo u Beogradu sa jednim od najupečatljivijih koncertnih istupa 2002, kada je koncert završio otišavši iz sale pravo na ulicu u žaru poslednje pesme.

Ulaznice za njihov nastup u pretprodaji će koštati 1.000 dinara i možete ih nabaviti od  danas septembra na blagajni SKC-a i svim prodajnim mestima Eventima.

 

 

Animal Collective, svakako meÄ‘u najvećim imenima savremene alternativne muzike, dolaze u Beograd na apsolutnom vrhuncu snage, da predstave numere sa prošlogodišnjeg albuma Strawberry Jam, ali i presek kompletne karijere.

Njihov nesvakidašnji spoj elektronike, neo-folka i psihodeličnog rocka već neko vreme spada u najznačajnije pomake unutar onog što je ostalo od rock ’n’ rolla.

Ulaznice za ovaj koncert iznosiće u pretprodaji 1.200 dinara, takođe od danas na blagajni SKC -a i svim prodajnim mestima Eventima.

Ovi koncerti predstavljaju početak zajedničkih koncertnih aktivnosti Popboksa – Digimedije i NR Events, od kojih možete očekivati nastavak sličnih umetnički prodornih gostovanja zapaženih stranih umetnika u našim krajevima.