Home

VESTI

Ako volite Depeche mode…

No Comments Koncerti

Ako volite Depeche mode...Ako volite Depeche mode onda ne bi smeli da propustite ovu feštu. Ako ste pravi fan kultnog britanskog sastava Depeche mode, onda bi u nedelju (1. mart) obavezno trebalo da budete u klubu Peron, gde se sprema prava fešta posvećena slavnom Dave Gahan-u i ekipi.
 
Fešta podrazumeva promociju najnovijeg DVD izdanja Depeche mode-a “Live in Berlin”, svirku niškog DM tribute benda Devotion, DJ set i još neka iznenađenja.
 

Veče počinje od 21 sat sa projekcijom DVD izdanja, a posle na scenu stupa Devotion, koji je za samo dve godine postojanja privukao pažnju velikog broja domaćih, ali i inostranih klubova i festivala. Za iskrene fanove će biti posebno važno da šarenoliki repertoar pored prepoznatljivih Depeche Mode singlova iz svih „era“ postojanja benda obuhvata i neke zaboravljene hitove, kao i nekoliko B-sajdova, koji neopravdano nisu pronašli svoje mesto na zvaničnim albumima ove grupe. Devotion stavljaju akcenat na lajv crtu u čemu im u velikoj meri pomažu neizostavne elektronske matrice, mnogobrojne klavirske i gitarske boje, bariton vokal, kao i akustični bubanj.

 

Inače, u četvrtak nastupaju Acoustic strings, dok će u petak densflorom komandovati Marko Gangbanger, a u subotu plesni mag DJ Ognjen Krstić.

Devotion (Depeche Mode Tribute Band) – Stripped Live

 

 

 Ako volite Depeche mode...

Ako volite Depeche mode…