Home

VESTI

Ajs Nigrutin za zaljubljene u DOB-u

No Comments Koncerti

Ajs Nigrutin za zaljubljene u DOB-uJedan od najtalentovanijih srpskih repera svih vremena, napravice party za sve zaljubljene kako i treba 14 februara, u Domu omladine Beograda.
 
Rođen kao Vladan Aksentijević, stanovnik ponosnog Koteža i dvometraš sa košarkaškom ambicijom, Ajs Nigrutin spada u najintrigatnije pojave na domaćoj pop muzičkoj sceni posle pojave Ramba Amadeusa.

Potpisan je ispod 3 solo albuma, 3 albuma sa sastavom Bad Copy, a po jedan album objavio je sa Bwanom i 43zla. Ukupan broj izdanja govori dovoljno o nesvakidašnje velikom opusu jednog od autentičnih uličnih heroja koji je još 1996. godine debitovao sa Bad Copy. 

 

Ajs Nigrutin za zaljubljene u DOB-u

 

Ovaj sastav je tokom svoje karijere predstavljao oličenje otpadničkog domaćeg hip hopa, a Ajs Nigrutin se izdvojio iz njega kao sasvim posebna, filmski upečatljiva i brbljiva pojava, neka vrsta super-anti-heroja ulice.
 
Bez dlake na jeziku, šarmantni Ajs je posebno popularan kod mlađih sugrađana i sugrađanki. Svojim učešćem u VIP izdanju Velikog Brata 2008, zajedno sa Sky Wikluhom, uspeo je da jednim televizijskim potezom predstavi čitavu rap subkulturu široj javnosti, da iznese na videlo stavove i stil ponašanja druge strane mlade gradske Srbije, sa svim svojim dobrim, boljim i najgorim stranama.
 
Na koncertu u Domu omladine Beograda Ajs Nigrutin će – uz svoje posebne goste, cvet mlađe hip hop scene – predstaviti ceo repertoar svih svojih hitova i poneko iznenađenje.
 
Ajs znaci atmosfera, pozitivna naravno.
 
Cena karte u pretprodaji biće 600 dinara, a mogu se kupiti na Blagajni Doma omladine.

 

 

 

AJS NIGRUTIN ZA ZALJUBLJENE

14. FEBRUAR 2010. u 21:00h
DOM OMLADINE/SALA AMERIKANA