Home

VESTI

50 Cent – za sve pare

No Comments Koncerti

50 cent Manja sala, četiri godine kasnije, ali ipak je došao Kertis Džekson. Pred Pionirom je već oko 19 h bila gužva.

Iako je 50 nastupio pred samo oko 2.500 uglavnom maloletnih obožavatelja, svi su znali tekstove i bili više nego spremni da ih repuju uz mahanje rukama…

A ukoliko ste pomislile da se sredite za "Fiftija", zaboravite – na vratima su, pored upaljača i sitnog novca, oduzimali i labela, sjajeve za usne, pudere i svašta nešto što spada u normalan neseser.

 

Malo je reći da je to izazvalo revolt među skockanim obožavateljkama.

Ko je uspeo da se probije kroz obezbeđenje, imao je šta da vidi. "Fifti" je bio u punoj snazi, pesnice su pumpale vazduh, i atmosfera je bila zaista ludačka!

Sa jednog ranijeg nastupa: 50 cent

Na koncertu, koji je više podsećao na žurku, osim stvari sa novog albuma čuli smo i "Hate it or love it", ""Just a little bit", "Candy shop", "Straight to the bank"; "In da club" i druge Fiftijeve hitove.

Ali možemo li samo jednom da zamolimo da čujemo neku pesmu do kraja? Ako je verovati hiphoperima koji gostuju u Srbiji, odgovor je – NE!

50 Cent je, kao i pre četiri godine, bio profi, zagrejan, veseo, spreman da ostane i duže nego što je predviđeno, i uz DJ podršku, njegova žurka je mogla da traje do jutra.

Izvor:
MONDO