Home

VESTI

Tony Parsons u Srbiji

No Comments Knjiga

Tony Parsons u SrbijiJedan od najpoznatijih savremenih britanskih pisaca, jedan od kultnih kolumnista, bivši muzički kritičar, Toni Parsons (Tony Parsons)  dolazi u Srbiju.

 

U periodu od 23. do 28. oktobra boraviće u Novom Sadu i Beogradu i tom prilikom će predstaviti svoj novi roman “Novi početak". Ova knjiga je za veoma kratko vreme nakon objavljivanja od strane “Lagune” postala jedna od najprodavanijih knjiga u Srbiji. Koliko se knjige ovog popularnog pisca čitaju govori i činjenica da je Parsons već jednom bio u poseti Novom Sadu i to prošle godine, kada je promovisao svoju knjigu pod nazivom “Moja omiljena supruga”.

Naime, u ponedeljak 26. oktobra Toni Parsons gostovaće na novosadskom Filozofskom fakultetu gde će od 12.30 sati biti održana konferencija za novinare, posle koje će Parsons održati predavanje na temu "Zašto sam postao pisac i kako pišem". Predavanje počinje u 13.30 sati.

 

Tony Parsons u Srbiji

Istog dana u 19 sati, u knjižari Ljubitelji knjige, u Zmaj Jovinoj 4, Parsons će potpisivati svoj novi roman “Novi početak”, ali i prethodnih šest (Čovek i dečak, Za moju malu, Čovek i žena, Prava porodica, Naše nezaboravljene priče, Moja omiljena supruga) sve u izdanju Lagune.

Konferencija za novinare u okviru Beogradskog sajma knjiga najavljena je za 27. oktobar.

 

 

 

 

 

Izvor:

Happynovisad.com