Home

VESTI

Završen festival “Svi kao jedan”

No Comments Izveštaji

Završen festival "Svi kao jedan"‘’Svi kao jedan’’ – drugi po redu hip hop festival, u organizaciji skejt kluba ‘’Kobazz’’ završen je sinoć u prepunom beogradskom Skejt parku na Ušću, nastupima popularnih hip hop grupa: Sik Tač, Zvezde Grajma, Prti Bee Gee i  Who See – gosti iz Crne Gore, čije su hitove mnogi po prvi put čuli uživo. Poslednji dan festivala bio je definitivno i najposećeniji.
  

Zapažene nastupe imali su i Kobazz, DJ Rokam, FTP, Ill G, beatboxeri Sam The Man, Zenk i Sickprime, zatim DJ Prema, Black Ring Crew, Suid, LMR, Me Hi Low, Trip-R …
  

Tokom poslednjeg dana u festivalskom selu prikazivani su filmovi o hip-hopu, održavala su se predavanja na temu hip-hopa, radionica ‘’beat making’’ i MC Challange (takmičenje za najbolljeng MC-a).

Nakon velikog uspeha prvog izdanja festivala u novembru 2011. kada je napravljen presedan okupljanjem ubedljivo najvećeg broja hip hop izvođača do sada, odziv od oko 3.000 fanova prevazišao je očekivanja organizatora i na taj način dokazao da ima potencijal daleko veći od hale Beko. To je bio glavni razlog da već ove godine hip hop festival preseli u veći prostor i u bolji termin, pod mnogo boljim okolnostima i sa neuporedivo bogatijim sadržajem.  

Ovogodišnji festivalski program koji je trajao tri dana za redom, i sastojao se iz dnevnog i noćnog programa i doneo je svim fanovima hip hop kulture brojne zanimljive aktivnosti i atrakcije: takmičenja u skejtu, rolerima i BMX-u, crtanju grafita i break dance-u, festivalsko selo sa dnevnim programom, predavanjima, radionicama, projekcijama filmova ali i svim drugim interesantnim stvarima koje su nastale iz hip hopa kao globalno prihvaćene kulture. Na festivalu je nastupilo preko 50 imena domaće hip-hop scene.

 

 

 Završen festival "Svi kao jedan"

Sick Touch

 

 
Festival ‘’Svi kao jedan’’ je ugostio i veliku legendu Kurtisa Blow-a, kao i veliku zvezdu nemačkog hip-hopa, DJ Tomekk-a, a svakako će biti pamćen i po ponovnom okupljanju jedne od najvećih domaćih hip-hop senzacija Bad Copy, koji su posle šest godina nastupili ponovo u punom sastavu (Ajs Nigrutin, Skaj Vikler i Timbe), Prti Bee Gee, VIP, Struka i Lud, Gru, Niggor – s podsećanjem na Monteniggerse, Sik Tač, Bvana i Mikri, Zvezde Grajma, Who See, Škabo, Šef Sale, Juice, LTDFM, Lou Benny, Suid, definitivno su bili najbolji nastupi ovog izdanja festivala Svi kao Jedan, no ne treba zanemariti i sve popularnije Black Ring Crew, Konza Šnostra, Ill G, B Crew, Deniro, LMR, Monogamija, 4 elementa, Ušikana Družina, Gospoda, Trip-R..

Ovaj festival je okupio i najveće domaće hip hop DJ-eve, kao što su: Ike, Munja, Prema, Kobazz, Coldie, Iron, Rokam, Me High Low, Grasshopper, Lucky.

 

 

 Završen festival "Svi kao jedan"

Zvezde Grajma

 

 

Na ovogodišnjem festivalu su nastupali i poznati Minhenski DJ-evi Don Dado i Benny Bianco i beatboxer Samm The Man, a organizatori su dali šansu brojnim neafirmisanim izvožačima da se promovišu u toku dnevnog dela programa.

Sledeće izdanje festivala ‘’Svi kao jedan’’ očekuje nas za godinu dana.