Home

VESTI

Xperiment proslavio 15-ti rodjendan

No Comments Izveštaji

XperimenT 15. Birthday PartyU subotu, 25. juna, u punoj bašti Sava Centra, ekipa iz Xperimenta je objasnila zašto je 15 godina prisutna na beogradskoj psytrance sceni.

Mada smo malo kasnije stigli na parti, već na samom ulazu se osetio taj pozitivni "vibe" iz najboljih godina psytrance-a.

 

Par starijih traka je dovoljno da vam izmami osmeh, pogotovo ako ste odlazili na psy partije pre 8-9 godina.

 

Muzika je konstantno varirala između tvrđih (suvljih) traka i melodičnijih deonica, s ponekim dubstep ili breakbeat elementom i brejkovima koji vas pripremaju na sledeću etapu puta kroz okean zvuka.

Sati su se utopili u muziku i noć se pretvorila u zoru novog dana.

{xtypo_rounded1}Muzički magazin Clubbing.rs je ekipno prisustvovao eventu, vrhunski se proveo, a kolega Bane Dobesh se potrudio da Vam dočara ambijent žurke.

Fotografije vas očekuju u Galeriji slika. Uživajte!{/xtypo_rounded1}

Parti se završio oko 6 ujutru. Da je 2003-04. odjurili bi na neki after da nastavimo zezanje, ali ovako, posle svog tog jurcanja poslednjih dana, samo smo pokupili stvari i krenuli srećni ka stanu da sumiramo utiske.

Odličan zvuk, lepe devojke, oldschool fullon, ljudi raspoloženi za dobro zezanje, promocija medovače – treba li više od toga za dobru žurku?

Ostaje nam samo da poželimo Xperimentu da nastave da guraju svoju priču kao što su to radili svih ovih godina i još mnogo ovakvih partija u budućnosti.

Happy people pres. Serious Fun, Bungee Bar