Home

VESTI

West weekends

No Comments Izveštaji

West weekends

Kiša ovog vikenda pomalo nas je uspavala i smorila, ali to nije predstavljalo prepreku u izboru krpica i odlasku ka Velikoj sali Doma omladine Beograda ,7 marta, na zabavu WEST –a i nastupu  DJ Anthony Pappe, jednog od vodecih i najpoznatijih DJ-eva i producenata na progressive sceni širom sveta, DJ Hamusha i naravno uz nezaboravnu podrsku Bokija Kinetic Vibe.

 

Ulaskom na  WEST zabavu docekale su nas nasmejane promoterke!
U holu Doma omladine naš poznati DJ Dusan Kacarevic je znatiželjnim clubberima pokazivao kako se radi za miksetama i DJ pultom , objašnjavao je  i uvodio obicne posetioce clubbinga u tajne vestine dj-inga, kako funkcioniše tehnika i rad sa istom.

Odlaskom u mracni deo Doma omladine i pracenjem tvrdog progressiv zvuka sa primesama tehna, za pultom, sa slabim svetlima, skoro u mraku, veseo, uvek u pokretu, , stajao je Anthony Pappa.

Atmosfera je kljucala – što zbog energije svih prisutnih, a što zbog vrucine i zagušljivog vazduha. Ono što smo culi bila je fuzija electra, breaks-a, i progressive house-a, upakovana u neverovatan eklekticni set. Pappa, ima savršen osecaj za ritam. Ne dopušta da prestanete da igrate. I sve tako i posle pet sati iza ponoci. Zaista fantasticno… Posle višecasovnog  puštanja muzike, DJ pult je zauzeo Bokee Kinetic Vibe i nastavio u istom ritmu kao i Pappa.

West weekends

 

Nasmejana ekipa clubbera je duskala, pila i  zabavljala se, osecalo se u poslednje vreme nedostatak ovakvih zabava i ovo je bio pun pogodak. Posle zabave, pijano i ludo, izgubljeno i zaneseno kuci smo krenuli iz mracnog doma omladine a napolju je padala  dosadna kiša, ali to nije moglo pokvariti i više nego odlicnu muziku i zabavu.

 

DJ Anthony Pappa,  zapoceo je karijeru kad je imao 13 godina , dve godine kasnije osvojio je nagradu na DMC takmicenju koje mu je otvorilo vrata klubova širom Australije.
 
West weekends
 
Njegovi setovi u to vreme bili su fuzija funky tech house-a i nekomercijalnog trance-a što mu je omogucilo da uradi "Renaissance Volume Two" koja je naišla na neverovatno dobar odziv.
Anthony Pappa važi za jednog od najvecih majstora svoga zanata i jedan je od najcenjenijih DJ-eva na svetu.
 
Toliko od mene sa ovog party-a, i ne zaboravite uz dobru energiju da posetite prvi BECK’SPERIENCE u ovoj godini, sledece nedelje 14.marta u EXPO XXI na COCOON uz Sven Vatha, Jacek Sienkiewicz live i Pig& Dan. 
 
West weekends