Home

VESTI

Užičani uživali u dvodnevnom DJ-ingu!

No Comments Izveštaji

Užičani uživali u dvodnevnom DJ-ingu!Na dvodnevnom Ground festivalu, koji su organizovali 031 Republic i Beck’s, u Užicu, na radost mnogih fanova, nastupio je Graeme Reedie, član poznatog britanskog DJ dvojca Silicone Soul koji je godinama zauzimao vrhove britanskih top lista.
 

Tokom prve večeri, u okviru „Lady`s night“-a, atmosferu su zagrejala tri poznata ženska DJ-a Tijana Public P, Ana Nikolić i Witchy, a na sceni su im se pridružile Kristina Lalić i Lea Dobričić, na zadovoljstvo publike koja se prepustila vrhunskim DJ nastupima.
 

Drugo veče Ground festivala prošlo je u znaku Ivana Pečeničića, Luke Vukovića i Ivana Radojevića. Oni su uz Graeme Reedie-a oduševili, kako mnogobrojnu domaću publiku, tako i strane posetioce koji su uživali u sjajnom i raznovrsnom muzičkom programu.

 

Pored toga što garantuje vrhunsku zabavu, Beck’s već godinama oduševljava domaću publiku svetski priznatim imenima. Tokom proteklih godina, brojni ljubitelji vrhunskog zvuka uživali su u muzici najvećih svetskih muzičkih zvezda kao što su Sven Väth, Massive Attack, Laurent Garnier, Tiga. Iz godine u godinu, uzbuđenje, autentičnost, bunt protiv dosade svakodnevice i vrhunska zabava, postali su drugo ime Beck’s-a!

 

 

 Užičani uživali u dvodnevnom DJ-ingu!

Užičani uživali u dvodnevnom DJ-ingu!

 

 

Organizacija 031 Republic nastala je sa idejom održavanja i unapređenja muzičke i klupske scene grada Užica i okoline. Čine je mladi ljudi koje povezuje zajednička vizija postavljanja Užica na mapu velikih muzičkih dešavanja u čitavom regionu, programom koji će po svojoj originalnosti i svežini, moći da parira savremenim muzičkim tendencijama.