Home

VESTI

Underworld oduševio u Areni!

No Comments Izveštaji

Underworld oduševio u Areni!

Noć u Beogradskoj areni za pamćenje.Underworld drugi put u Srbiji, prvi put u Beogradu, veče za pamćenje svim ljubiteljima elektronike koja se ne može čuti u svakom gradskom klubu.

 

Underworld su izveli "Cowgirl", "Two months off", "Everything everything", "King of snake". Karl, obučen u svetlucavo srebrno odelo, sve vreme je skakao, igrao i uzvikivao "prelepi ste"!

 

Zagrevanje u Areni započeli su DJ-evi MKDSL i D. Ramirez, ali je najveća gužva nastala oko 22 časa, kada je bio zakazan izlazak Underworld na stejdž.

Iako smo mislili da će "Born slippy" sačuvati za sam kraj, hit iz filma "Trainspotting" odjeknuo je na polovini koncerta, nakon dužeg uvoda. Arena je eksplodirala!

Fotografije sa ovog zaista impresivnog nastupa Underworld-a u Areni, možete odmah videti u našoj galeriji fotografija. Dok vas video očekuje nešto kasnije večeras. Stay tuned!

 

Underworld oduševio u Areni!

 

Arena kao da je postala EXIT Dance arena na tri sata, pošto su pored vrhunske elektronske muzike posetioci uživali i u igri sa 15 ogromnih belih balona, zanimljivom video materijalu, sjajnim svetlosnim efektima… Falilo je samo otvoreno, doduše zimsko nebo, pa da se potpuno vratimo u prvi susret sa velikanima 2005. godine.

I publika je fantastično reagovala na sve što je dopiralo sa bine, i neumorno đuskala, skakutala, urlala i mahala rukama.