Home

VESTI

Shapeshifters & reDISCOver festival

No Comments Izveštaji

Shapeshifters & reDISCOver festivalOsim WOW, sve bi bilo suvišno.

 

Mini festival reDISCOver je je sve prisutne klabere ostavio odeševljene i u svom svetu 🙂 Kao novina u klubskom svetu i za tri dana koliko je trajao, uspeo je da privuče odroman broj ljubitelja muzike, a kao i vrhunske DJeve.

Nastupali su redom: Evidence, Mistake Mistake, Sevdah Baby, LTJ Bukem i MC Conrad, zatim Terry Francis, Deki Miličević, Miloš Pavlović, Peppe, Shapeshifters, Pookie and Floyd.

 

Clubbing.rs ekipa je zaista bila oduševljana nastupima pomenutih performera i zabeležila Vam ne samo atmosferu, već i vibe koji je neizbežno pratio celi festival. Respect! Uživajte u fotkama 🙂

 

Shapeshifters & reDISCOver festival

 

Prvi dan nastupili su Evidence (nova dub step atrakcija iz Beograda), Mistake Mistake koji ovom prilikom predstavljaju novi spot sa jamajkanskim MC-em King Ali Baba-om, kao i Sevdah Baby. Za DJ program su bili zaduženi legendarni LTJ Bukem i MC Conrad koji su publiku zabavljati do samog kraja programa.

Drugi dan festivala rezervisan je za mr.Wiggle himself, rezidenta londonskog Fabric-a Terry Francis. Od domaćih stučnjaka za dekove će stati Deki Miličević, Miloš Pavlović & Peppe

Treći dan predstavili se Shapeshifters-i iz Londona. Dvojac koji je sa Lola's Theme osvojio top liste širom sveta još jednom će demonstrirati znanje za dekovima i savršenu selekciju House muzike. Podrška sa domaće strane su Pookie & Floyd.