Home

VESTI

Pussycat Dolls pred 8.000 duša

No Comments Izveštaji

Pussycat Dolls

Nicole Scherzinger, Ashley Roberts, Kimberly Wyatt, Jessica Sutta i Melody Thornton su "krivci"  za sinošnju paklenu atmosferu u  Areni.

 

Spektakl koje su nam "lutkice" priredile je bio nešto izvan svakog očekivanja. Oko 8.000 ljudi je uživalo u muzičkom i presačkom spektaklu koju su izvele ove RnB dame.

 

Scherzinger se čak potrudila da na srpskom kaže "Dobro veče Beograde, ja sam Nikol" što je burno ispraćeno aplauzima, a na iznenaÄ‘enje svih devojčica u publici pet "lutkica" je izabralo po jednu devojčicu iz prvih redova da na bini pokušaju da ih oponašaju u plesu.

Iako je njihova aktuelna turneja u znaku novog albuma "Doll Domination" iz 2008. godine sa kojeg pevaju većinu pesama na koncertima, beogradska publika se ipak najviše obradovala starim hitovima poput balade "Stickwitu", "Buttons" i "Beep", kao i njihovom najvećem hitu sa kojim su se proslavile "Don't cha", koji su otpevali na bisu zajedno sa pesmom sa novog albuma "When I Grow Up".

 

Pogledajte fotografije sa ovog koncerta u našoj Galeriji slika .

 

 

Pussycat Dolls

 

Pošto su karijeru počele kao nestašne devojke iz kluba u Los AnÄ‘elesu, delić svojih početaka predstavile su najvrelijim delom koncerta, kada su izvele himnu burleske "Hey big spender" oko šipke, mazeći se sa brejkdenserima u kostimima mornara.

Pred kraj, devojke su smirile atmosferu sa "Halo" i "Stickwitu", a najbolje sačuvale za bis, i koncert završile vruće sa "Don't cha" i "When I grow up".

"Hvala vam, volimo vas, vi ste najglasnija publika ikada", oprostile su se PCD, koje su u Beogradu završile evropski deo turneje. 

 

 

 

Pogledajte fotografije sa ovog koncerta u našoj Galeriji slika .