Home

VESTI

Prvi MTV party u Beogradu opravdao očekivanja

No Comments Izveštaji

MTV party ::: Rob Garza iz benda "Thievery Corporation"

Koncerti Tiveri Korporejšn, Federiko Obel-a, Sinepleks-a i Fred Dikin-a iz “Lemon Dželi” na Belgrade Design Week.

Da “Beogradska nedelja dizajna” ne prestaje da iznenadjuje i širi kreativnost i inovaciju, čak i u trenutcima kada je ceo svet u zastoju, potvrđuje i fenomenalan muzički program koji će se dešavati tokom cele Nedelje dizajna.

Beograd je dobio na BDW-u i svoj mali, klupski, muzički festival: DIZAJN NAJTS! (DizajnNites). Na potpuno novoj sceni, u “BDW Laundžu” (BDW Lounge) bivše robne kuće Kluz u Masarikovoj 4, tokom pet dana trajanja četvrte “Beogradske nedelje dizajna”, od 26. do 30. maja, u okviru pratećeg programa biće organizovna razna dešavanja, promocije i koncerti svetskih klupskih muzičkih senzacija, a dodatna ekskluziva biće prva MTV žurka ikada u Beogradu kojom će MTV najaviti svoju kampanju “MOJ MTV” i dolazak u Srbiju.

Ovo će biti premijerno obraćanje MTV-ja srpskoj javnosti i biće izuzetan miks dizajna, kreativnosti i retkog muzičkog talenta kojim će podsetiti gledaoce i poštovaoce MTV brenda na njegove suštinske vrednosti.

 

Clubbing.rs ekipa je imala tu privilegiju da se među odabranim kolegama nađe na ovom eventu i zabeleži zaista impresivnu atmosferu. Raspoložena ekipa ljudi, Rob Garza iz benda "Thievery Corporation" je svakako opravdao očekivanja, dok je odlična organizacija ekipe BDW ulepšala provod. Respect! Fotografije možete videti u našoj Galeriji slika.

 

Prvi MTV party u Beogradu opravdao očekivanja

 

Prvi MTV party u Beogradu opravdao očekivanja