Home

VESTI

Protekli weekend u Nišu!

No Comments Izveštaji

Protekli weekend u Nišu!U petak 09.10.2009. u Nišu je u clubu Base održana žurka u organizaciji niškog DJ-tima Tektonika. Za mix pultom su se našli Peđa [Tektonika], Milenko [Tektonika] & Dushan Von Funk [Klang Klopf Leskovac].

 

Muzika se kretala u liniji minimal-tech-house-techno. Atmosfera je bila odlična, ekipe su počele da se skupljaju već oko 23h i djuskale do ranih jutarnjih časova. Takodje sve pohvale za renoviran club, kao i dosta poboljšano ozvučenje i osvetljenje. Sve u svemu ove klupske sezone možemo očekivati odličan provod u ovom klubu. Fotke i video Vas čekaju 🙂

 

Takodje u Nišu, u subotu 10.10.2009. u clubu Cubo, odrganizovan je party u organizaciji Kondukter-a, na kojoj su nastupili Nakoch, Dimiz [Kondukter, Balkan Connection, Dont] & Alexandar Miloshevich [Kondukter].

 

Club je club je već oko 00h bio pun, dok se muzika kretala u nekom tech-house-progressive zvuku, a performeri su prezentovali svoju najnoviju produkciju, i predstavili je brojnim cluberima. Cubo club ove sezone obećava dobar provod! Deo akmosferemožete pogledati u galeriji slika i videa !

 

Nakoch, Dimiz [Kondukter, Balkan Connection, Dont] & Alexandar Miloshevich [Kondukter].