Home

VESTI

Pakleno od početka do kraja

No Comments Izveštaji

 Najave za ‘Najbolji Sepulturin koncert ikada" su se obestinile, a profesionalci iz Brazila su se zaista pokazali u pravom svetlu pred Beogradskom publikom. Sepultura je u Sofiji otpočela novu svetsku turneju.

Uzavrelu atmosferu smo osetili i u Beogradu, na koncertu koji je bend održao sinoć, 9. februara u Studentskom kulturnom centru. Naš kolega Željko Aćimović je pripremio foto izveštaj za sve zainteresovane clubbere, ali posebno za poštovaoce tvrÄ‘eg zvuka!

 

Set fotografija je postavljen u Galeriji slika, dok će se tu naći i nekolikovideo klipova tokom dana. Uživajte!

 

Prvo je nastupio austrijski bend The Sorrow oko 20:30h, dok su nešto kasnije na binu izašli, u manjem broju, ali svakako ni malo lošiji.

 

Ovo je prvi nastup poznatog benda u Srbiji, a treći u svojoj turneji. Promovisano je izdanje novog albuma A-Lex koji je već u prodaji.

 

 
Ovo je drugi konceptualni album benda posle izdanja ’Dante XXI’ iz 2006. godine a koji je bio inspirisan Danteovom ’Božanstvenom komedijom’. Izdanje ‘A-Lex’ koncipirano je prema knjizi ‘Paklena pomorandža’ Anthony Burgess-a. Album ‘A-Lex’ sadrži 18 pesma i snimljen je u São Paulu.