Home

VESTI

Održan je prvi “Vibe yourself: Junior series”

No Comments Izveštaji

Održan je prvi "Vibe yourself: Junior series"Muzički magazin Clubbing.rs vam sa ponosom predstavlja "VIBE YOURSELF: Junior series" serijal žurki, a koji je je nastao sa ciljem da promoviše neafirmisane DJeve.

 

Na prvoj žurci, 1. marta u Kulturnom centru "GRAD", nastupili su KICK-HAT-SOUL ::: Live! (Me-High-Low & Marqo Maraqya), PREDRAG JANUS ALF (Funky Criminimalz) i GALAMGIA (Play Point).

 

Redakcija muzičkog magazina Clubbing.rs (www.clubbing.rs ), više od 4 godine nastoji da promocijom mladih DJeva otkrije nove zvezde.

I ovom prilikom pozivamo sve DJeve da se prijave i pošalju nam svoj profil, a više od 100 muzičara je to već učinilo.  

{xtypo_rounded1}Fotografije sa prvog "Vibe yourself: Junior series" žurke su upravo postavljene.

Koleginica Marina Bugarčić prenosi odličnu energiju 😉 Fotografije vas očekuju u Galeriji slika . Uživajte i očekujemo vas ponovo!

Uz veliko izvinjenje na greškama koju ćete videti u Galeriji slika, nadamo se da vam neće pokvariti uživanje u fantastičnim fotografijama. Kolege programeri rade na popravci nastalih bugova i nadamo se da će uskoro biti otklonje.{/xtypo_rounded1}

 

U želji da pomogne razvoj mladih DJeva iz Srbije, najveća muzička akademija na svetu Red Bull Music Academy podržala je serijal žurki "VIBE YOURSELF: Junior series".

 

Svi mladi DJevi, producenti i muzičari mogu aplicirati za odlazak na Red Bullovu akademiju putem sajta www.redbullmusicacademy.com . Ove godine akademija će se održati u Njujorku.

 

 

Me High Low & Galamgia
Me High Low & Galamgia
 

 

Ovo su eventi koje nikako ne smete propustiti, a svaki od njih će biti vrhunski audio/vizuelni doživljaj sa fenomenalnim DJevima, koji prate aktuelne muzičke trendove.

 

Svaka žurka će nastojati da prati jedan muzički pravac, da predstavi nekoliko muzičkih talenata, ali i obezbedi vrhunske domaće i strane DJ zvezde koji će na sebi svojstven način pokazati mladim ljudima svoje umeće.

Prva žurka je održana 1. marta 2012. godine u Kulturnom centru "Grad" (www.gradbeograd.eu).

 

 

Redakcija Clubbing.rs muzičkog magazina
Redakcija Clubbing.rs muzičkog magazina

 

 
VIBE YOURSELF: Junior series
VOLUME 1
1. mart 2012. godine
Kulturni centar "GRAD"
 
LINE UP:
 
 
 
 

{xtypo_rounded1}Vibe yourself: Junior series se održava uz svesrdnu pomoć i podršku Red Bull Music Academy (www.redbullmusicacademy.com) i Kulturnog centra "GRAD" (www.gradbeograd.eu).

Muzički magazin Clubbing.rs će i u narednom periodu nastaviti da stimuliše mlade i neafirmisane muzičare da se prijave, pošalju svoje biografije i nastupe na našem "Junior series" serijalu.

Ovo je samo početak, uskoro se vidimo ponovo ;){/xtypo_rounded1}