Home

VESTI

Održan besplatan MTV koncert

No Comments Izveštaji

Philippe - Gotan ProjectOko 10 000 prisutnih uživali u nastupima Rob Garze, Philippe Cohen Solala i Marka "Gramophonedzie" Milićevića…

MTV je priredio odličnu letnju zabavu među zidinama Kalemegdana – besplatan koncert na kojem su nastupili svetski poznati izvođači Rob Garza, član benda Thievery Corporation, Philippe Cohen Solal iz sastava Gotan Project i Marko Milićević, poznatiji kao Gramophonedzie.

 

Oduševili su oko deset hiljada prisutnih Beograđana i posetilaca Sajma država, koji se održava u okviru Međunarodne studentske nedelje u Beogradu.

 

{xtypo_rounded1}Pogledajte fotografije sa ovog vrhunskog koncerta. Fotografije vas očekuju u Galeriji slika. Uživajte!{/xtypo_rounded1}

 

Koncert je otvorio Gramoponedzie u 20:00, koji je svojim setom dobro zagrejao publiku koja je đuskala uz elektro obrade poznatih hitova kao što su Adele i njen "Rolling in the deep" i nezaobilaznog "Why Don't You". Žurka je nastavljena i za DJ pult je stao Rob Garza, član legendarnog sastava Thievery Corporation. On je kombinacijom duba, acid jazza, reggae i "nadnacionalne muzike" oduševio prisutne. Uživanje je nastavljeno i kada se Robu pridružio Philippe Cohen Solal iz ekipe Gotan Project, koji je uneo zvuke svog prepoznatljivog miksa tanga i elektro muzike.

 

 Gramophonedzije

Gramophonedzije

 

Pored odlične muzike, ovo je bila prilika da se mladi iz 50 zemalja koje su učesnice ovogodišnje Međunarodne studentske nedelje upoznaju i podele svoja iskustva i utiske iz Beograda.

MTV i bend Thievery Corporation su spremili još jedan poklon – najnoviji singl "Culture of Fear", koji možete besplatno da preuzmete sa našeg sajta.

 

 

 

Izveštaj i fotografije:

mtv.rs