Home

VESTI

Niš city clubbing report

No Comments Izveštaji

Niš city clubbing reportPonovo kolega Adda i ponovo Niš city report!

Club Base je i ovog vikenda bio mesto okupljanja ljubitelja tvrdjeg zvuka, pa je tako uz rezident ekipu Tektonike [DJ Pedja i DJ Milenko] radio i gost iz Beograda, DJ Speedy [Funky Criminimalz]. Malo manja [u odnosu na prošli vikend] ali odabrana ekipa ljudi je uživala u celovečernjem techno programu i napravila odličnu atmosferu.

 

Takodje iste večeri je u klubu Scena radila Dj Sylvie uz podrsku Paje (Liveact clarinet) i za ljubitelje nešto laganije house muzike priredili su odličnu zabavu.

Subotnje veče je takodje obeleželio više žurki, a mi smo posetili gostovanje makedonskog DJ dvojca LATENTA PROJECT, koji su radili u klubu KSI, uz podršku rezident ekipe DJ-eva: Zareza, Joya i Miki-a. Odlična muzika u nekom tech-house fazonu je dominirala tokom ove žurke i napravila odličnu atmosferu u dobro popunjenom klubu.

 

Bez daljeg odlaganja, fotografije i video vas očekuju.

 

Niš city clubbing report

 

Klub KSI ima odličan program ove sezone i već nas narednog vikenda očekuje gostovanje grčkog DJ-a i producenta NIKOLE GALA-e, koje ćemo sa velikim zadovoljstvom ispratiti. c u next week ppl 🙂

 

Respect 4 Niš !!!

Hvala kolegi i prijatelju Addi na već standardno vrhunskom izveštaju!