Home

VESTI

Mladi talenti “razdrmali” Kalemegdan!

No Comments Izveštaji

Mladi talenti "razdrmali" Kalemegdan!Letnja sezona takmičenja „Staropramen veče talenata fantastičnih glasovnih mogućnosti“ otvorena je sinoć na letnjoj sceni Bitef Art Cafea.

Glasovima žirija i ovacijama mnogobrojne publike izglasan je i prvi polufinalista Vladimir Gajić koji će se takmičiti za osvajanje glavne nagrade, putovanje u Zlatni Prag za dve osobe.

 

Za ocenu takmičara pobrinuo se žiri koji su činili Saška Janković, solista i muzičar, Ivan Aranđelović, urednik u listu Politika i Danijel Farkaš, novinar lista 24sata, a koji je predvodio Veselin Jevrosimović, kao i publika, čija se ocena merila jačinom aplauza.

 

 

 Mladi talenti "razdrmali" Kalemegdan!
Mladi talenti "razdrmali" Kalemegdan!

„Staropramen karaoke su odlično osmišljene jer mladima pružaju priliku da pokažu svoj talenat, prevaziđu tremu, kao i da osvoje lepe nagrade. Moj primer najbolje pokazuje koliko ovakvi događaji mogu biti prekretnica za talentovane početnike, jer je upravo jedan od mojih prvih nastupa u karijeriji bio u okviru karaoka takmičenja u Bitefu pre 5 godina.“, istakla je Saška Janković, prateći vokal naše ovogodišnje predstavnice na Evroviziji 2011.

 

 

 Mladi talenti "razdrmali" Kalemegdan!
Mladi talenti "razdrmali" Kalemegdan!

 

„Moji utisci su odlični i moram priznati da je žiri imao veoma težak zadatak da među brojnim talentovanim učesnicima izabere najbolje. Ovakav vid kulturnog dešavanja je itekako potreban Beogradu, a ujedno predstavlja jedinstvenu priliku mladima da pokažu svoju umetničku crtu.“, rekao je Veselin Jevrosimović

Za podršku takmičarima tokom celog serijala zaduženi su Igor Brakus i Smiljan Banjac, kao i bend „Euterpa“ koji su se pobrinuli i za uzavrelu atmosferu na otvaranju u kojoj je uživala mnogobrojna publika pod vedrim nebom Beograda.

 

 

 Mladi talenti "razdrmali" Kalemegdan!
Mladi talenti "razdrmali" Kalemegdan!

 

Takmičenje „Staropramen karaoke“ održava se od 21. juna do 23. avgusta, a pravo učešća imaju svi istinski poznavaoci piva, ljudi koji uživaju u druženju sa prijateljima. Učesnici će svoje veštine u karaoka izvođenjima moći da dokažu u sedam kvalifikacionih, dve polufinalne i finalnoj večeri koja će se održati 23. avgusta.

Titulu pobednika „Staropramen karaoka“ poneće najtalentovaniji takmičar koga čeka sjajno putovanje u Prag za dvoje, dok su za ostale takmičare pripremljene brojne nagrade.