Home

VESTI

Lovefest 2012: Prvo veče

No Comments Izveštaji

Lovefest 2012: Prvo večeNastupom Dušana Lazovića, mladog izvođača elektronske muzike sinoć je otvoren šesti Lovefest u Vrnjačkoj Banji. Neverovatan vizuelni spektakl, prepun Letnji amfiteatar i neponovljivi nastupi Alexa Niggemanna i James-a Zabiele obeležili su prvi festivalaski dan.
  

Za dugo očekivani nastup zvezde večeri publiku je zagrejao prvo beogradski DJ Miloš Pavlović, a potom i nemački DJ Alex Niggemann. U dva sata iza ponoći nastupio je James Zabiela jedan od najvećih svetskih DJ-eva današnjice.
  

Zabiela je publiku držao na nogama sve do kraja večeri, a o tome koliko je njegov nastup bio neponovljiv svedoči i impozantna slika prepunog Letnjeg amfiteatra.

Večeras će sve posetioce zagrejati dvojac iz Niša Don’t i trstenički DJ Kind Of Man, a zatim se očekuje nastup danskog Dj Noir-a, poznatog po istoimenoj izdavačkoj kući. Noir-ova karijera beleži saradnju sa brojnim poznatim svetskim DJ-evima, pa se i u Vrnjačkoj Banji očekuje odličan i zapažen nastup.

 

 

 Lovefest 2012: Prvo veče

Lovefest 2012: Prvo veče

 

 

Trećeg dana festivala muzička zona biće otvorena od 20h za sve posetioce. Kao i svake godine poslednji dan festivala rezervisan je za domaću muzičku scenu, a ovog puta nastupiće grupe Darkwood Dub, Sinestezija, S.A.R.S. i grupa MVP koja će zatvoriti festival.

Drugog festivaskog dana na Energy Red Bull bini nastupiće šest mladih izvođača elektronske muzike koji su prošli Lovefest konkurs „Mlade nade“.

 

 

{mgmediabot2}type=youtube|youtubeid=TeEc5xvESsM|width=450|height=364{/mgmediabot2}

Love fest 2012 – James Zabiela

 

 

Pogledajte još video klipova sa Love festa 2012 na našoj Youtube stranici:

 

Muzički program zastupljen je i na Chill Zoni i drugog dana festivala nastupiće beogradski bend Stray Dogg. Posle programa na Chill Zoni, na Cinema zoni večeras u 20h, srpski reditelj Dejan Zečević će sa mladim umetnicima i publikom razgovarati o žanrovskom filmu.

Osim na ove dve zone svi posetioci festivala imaće prilike da tokom dana isprate program i na foto zoni, grafiti zoni, zoni uličnog basketa, ekološkoj zoni, zoni edukacionih radionica, kao i onoj posvećenoj najmlađim posetiocima.