Home

VESTI

Limited Edition – žurka za pamćenje!

No Comments Izveštaji

Limited Edition - žurka za pamćenje!Specijalno izdanje Serbia Wonderland Festivala- Limited Edition, koje je sinoć bilo održano u Depo Magacinu, nadmasilo je ocekivanja.

  

Zagrevanje za sjajnu žurku, počelo je dobro poznatim rezidentom Serbia Wonderland Festivala, sjajnim Cavinom Vivianom. Odmah nakon njega na binu se popeo DJ dvojac Zap me Strobe, koji se publici predstavio svojim energičnim nastupom.
 

Prvi među stranim headlinerima, nastupao je Kryder, koji je u poslednje vreme doživeo veliki uspeh na EDM sceni. Njegova neverovatna komunikacija sa publikom oduševila je posetioce Limited Editiona. Za DJ pult je zatim stao Bryan Kearney, koji je atmosferu doveo do usijanja, a uz nastup predstavnika hardstyle zvuka, Outlandera, svi su đuskali do ranih jutarnjih časova. Slavnu noć zatvorio je domaći majstor tvrdog zvuka i napetih basova – Nemy.

„Prezadovoljni smo kako je sve proteklo. Limited Edition je bio način da se odužimo svim vernim fanovima Serbia Wonderland Festivala i svima koji su uz nas od samog pocetka. Ujedno, Limited Edition je bio i način da proslavimo prvu godinu stvaranja jednog jedinstvenog festivala elektronske muzike u regionu“, kažu iz Jungle Tribea.

 

 

 Limited Edition - žurka za pamćenje!

Limited Edition – žurka za pamćenje!

 

 

Sledećana redu žurka,u organizaciji Jungle Tribea, je Freak Show, 31. oktobra – svetski pozorišni party spektakl u Depo Magacinu! Atmosfera i koncept najboljih klubova Buenos Airesa, Bankoka, Toronta i San Paola stiže i u Beograd. Novi koncept žurke okupiće mnogo maskiranih, nasmejanih freakova, performera, akrobata i amaterskih glumaca, a za sjajan provod, tu noć biće zaduženi: Me-high-low, Rahmanee, Fletric i Alex Mark & Mark Dub.