Home

VESTI

Legendari Adam Beyer prašio pet sati u klubu “The Tube”

No Comments Izveštaji

Legendari Adam Beyer prašio pet sati u klubu "The Tube"Legendarni Adam Beyer kreirao je pravi spektakl u prepunom klubu „The Tube“. Otac švedskog tehna puštao je duže od pet sati i napravio je paklenu atmosferu, zadržavši uzavrelu masu na podijumu  do samog jutra.

  

Red ispred kluba „The Tube“ formirao već negde oko ponoći. Fanovi čuvenog Šveđanina napravili su veliku kolonu ispred ulaza, ali malo čekanja se definitivno više nego isplatilo. Prvi deo seta je bio malo sporiji, ali poslužio je samo kao zagrevanje za pravo prašenje koje je potom usledilo.
  

Iako je bilo predviđeno da nastup čoveka koji dugi niz godina spada u najbolje tehno DJ-eve traje kraće, sam Adam je oduševljen prijemom i rekcijom publike odlučio da produži svoj set, koji je ukupno trajao duže od pet sati.

 

 

 Legendari Adam Beyer prašio pet sati u klubu "The Tube"

Legendari Adam Beyer prašio pet sati u klubu "The Tube"

 

 

Publika je imala neverovatno dobar vajb, veče je stvrano bilo više nego dobro i zato sam puštao duže nego što sam planirao. Hvala. Vidimo se – rekao je Beyer.

 

 

{mgmediabot2}type=youtube|youtubeid=1E1Z96a60wY|width=450|height=364{/mgmediabot2}

Adam Beyer – The Tube (05.04.2013.)

 

 

Posle istinskog spektakla koji je režirao Adam Beyer, sledeće nedelje u klub The Tube dolaze dve veoma važne figure detroitske scene – legendarni Derrick May i jedinstveni Jimmy Edgar, a do kraja sezone i Marcel Dettmann.

 

 

{mgmediabot2}type=youtube|youtubeid=yCVgOdd6sbI|width=450|height=364{/mgmediabot2}
Adam Beyer @ Club The Tube

 

 

Fotografije pogledajte u našoj galeriji .