Home

VESTI

Kraak n Smaak: Beograd ima poseban andergarund vajb

No Comments Izveštaji

Photo by Dusan MilenkovicHolandski fanki-džez haus DJ sastav Kraak & Smaak održao je juče nastup u beogradskom baru “Brankow”. DJ seuz vokalnu pratnju MC Berenice pobrao je velike simpatij, a mi vam prikazujemo jedan deo atmosfere iz "Brankowa".
   
Najvrelija atmosfera u publici bila je, kada je Mark Kneppers, koji bio za miksetama, pustio prve tonove čuvenog hita “Squeeze Me”.

   

On je isto kao i lepa pevačica Berenice bio potpuno oduševljen svojim prvim intimnijim nastupom u Beogradu, pošto su do sada mahom nastupali u mnogo većim prostorima.

 

 

 Photo by Dusan Milenkovic

Photo by Dusan Milenkovic

 

 

Jako nam se svidela publika u „Brankowu“, ali i sam klub koji zaista ima neki poseban vajb. Generalno, često smo nastupali u istočnoj Evropi, a i ovo nam nije prvi put u Beogradu. Imam utisak da je noćni život u vašem gradu sve bogatiji i da je u njemu postoji zaista ozbiljan andergarund klabing. Takvog andergraunda nema toliko u drugim zemljama i zato sve češće Englezi i Holanđani dolaze u Beograd u potrazi za zabavom – rekao je Mark Kneppers iz “Kraak n Smaak”.