Home

VESTI

“Kleptomaniac” oduševio!

No Comments Izveštaji

"Kleptomaniac" oduševio!BECK’SPERIENCE „Tales Of a Kleptomaniac Tour“ ispunio je veliku salu Doma omladine do poslednjeg mesta ljubiteljima vrhunskog svetskog DJ-inga.
 
Već oko 22 časa na scenu je izašao DJ Brka, koji je, zajedno sa DJ Nikolorom, zagrejao publiku i pripremio teren za nastup jednog od najboljih i najpopularnijih disk džokeja. Tačno pola sata nakon ponoći uz ovacije, na scenu je izašao Laurent Garnier koji je dvočasovnim nastupom sa svojim bendom, pokazao veštinu da u svoje setove uvede sve relevantne stilove plesne i klupske muzike.  Ploveći lagodno kroz house, techno, dubstep, hip hop i jazz demonstrirao je neiscrpnu energiju iskrenog ljubitelja muzike ujedno upoznajući domaću publiku sa pesmama sa novog albuma „Tales Of a Kleptomaniac“.
 

Clubbing.rs ekipa je prisustvovala eventu i uz vrhunsko uživanje napravilo foto i video izveštaj. Uživajte prijatelji i pronađite sebe na slikama :)))

 

Beogradska publika oduševila pionira elektronske muzike!

 

Oduševljenje beogradskom publikom, navelo je Garniera da se vrati na bis i svoje fanove nagradi sa još pola sata dobrog zvuka: „Beogradska publika na festivalu BECK’SPERIENCE je neverovatna, mogu slobodno reći jedna od najboljih u Evropi. Divan je osećaj kada na sceni osetite da publika zna muziku. Večeras smo na BECK’SPERIENCE-u svirali pesme sa novog albuma i publika ih je već znala, što je retkost. Mislim da je beogradska publika veoma edukovana zbog čega imam želju da dođem ponovo!“, izjavio je Laurent Garnier nakon nastupa.

 

Nakon Garniera, čast da u velikom stilu zatvori ovogodišnju BECK’SPERIENCE sezonu, pripala je DJ Sergeju, u čijoj su muzici posetioci uživali do 5 časova posle ponoći.
 
BECK’SPERIENCE je još jednom opravdao očekivanja, i sjajnom organizacijom, produkcijom i publikom dokazao zašto je Beograd jedan od 50 evropskih i svetskih metropola koje su osetile duh turneje „Tales Of a Kleptomaniac Tour“.
 

Beogradska publika oduševila pionira elektronske muzike!

 

Žurku je pratila i nacionalna edukativna akcija Apatinske Pivare „KAD PIJEM – NE VOZIM!“, koja ima za cilj da podstakne na odgovorno ponašanje prema sebi i drugima, kao i da podseti javnost na rizike koje donosi kombinacija pića i vožnje.
 
BECK’SPERIENCE nastavlja da kroz ekskluzivitet umetnika koji nastupaju, neprikosnovenu tehničku produkciju i uređenje enterijera domaćoj publici priređuje nezaboravna iznenađenja i vrhunski clubbing!