Home

VESTI

Izveštaj: Voidloss (UK), KC Grad

No Comments Izveštaji

Izveštaj: Voidloss (UK), KC GradNova EDIT:TEHNO sezona je počela gostovanjem jednog od egzotičnijih aktova na globalnoj tehno sceni.

Voidloss (UK), vlasnik Singularity i Dirty Bass Grooves etikete, premijerno je nastupito u Beogradu u subotu 23. oktobra u Kulturnom Centru GRAD.

Delimično isunjen prostor, sa vidno rapoloženom prisutnom ekipom, svakako je prijao svima koji su ovog vikenda izabrali Edit tehno event.

 

Voidloss je stvorio reputaciju glasa individualnosti u rastućem moru kompromisa na tehno sceni. Njegov Live nastup impresionirao je ljude po klubovima širom sveta. Svojim izdanjima nastavljaja da pomera granice definicije tehno zvuka u neprestanoj potrazi za tačkom gde se intelektualni i filozofski umetnički ideali susreću sa primalnim plemenskim ritmovima.

 

Njegova muzika zasnovana je na etici industriala sa vidljivom umetničkom i eksperimentalnom crtom.

 

{xtypo_rounded1}Fotografije koje smo pripremili svakako će prikazati atmosferu u  kojoj smo uživali, dok će vam video (uskoro) pomoći da se prisetite baš tog zvuka koji ne izlazi lako iz glave 😉  još jedno odlično veče u KC Gradu.{/xtypo_rounded1}

Produkijskom i konceptualnom podrškom daje značajan doprinos domaćem projektu koji se fokusira na eksprimentalni tehno – " Teskoba Recordings" čiji su pokretači Concrete djz.

 

Poznat po besprekornoj produkciji , kreativnoj emotivnoj kompoziciji , jedinstvenom live nastupu i temeljnom umetničkom i tehničkom znanju , Voidloss je jedinstven ekcentirčan tehno talenat koji ce vam razmrdati um , telo i dušu.

 

 

 Voidloss (UK) @ EDIT:TEHNO | KC Grad

Voidloss (UK) @ EDIT:TEHNO | KC Grad

 

 

EDIT:TEHNO @ Kulturni Centar GRAD | Subota 23 Oktobar 2010

VOIDLOSS [Singularity / Surface / Teskoba] London /UK
CONCRETE DJz [Armatura / Teskoba] Belgrade /SER

visuals: Dominator [Kosmoplovci / Corrosion] Belgrade /SER