Home

VESTI

Izveštaj: “Umek spržio Niš”

No Comments Izveštaji

Izveštaj: "Umek spržio Niš""Umek je razneo, pokidao, spržio", ovo su samo neki od komentara posle nastupa DJ Umeka [Slovenija] u niškom muzičkom clubu Spark, koji se desio u petak 12.03.2010.

 

Odličan uvod u ovo prelepo veče su uradili Mama`s Boy i Dimiz, sa svojim odličnim deep-tech-house setovima. Oko 1h za DJ pultom je stao Matthew Hoag [takodje gost iz Slovenije koji je došao zajedno sa Umekom] koji je napravio sjajnu uvertiru za DJ Umeka, i koji je krenuo da radi negde oko 2h i u svom tročasvnom setu prodrmao je sve sto se prodrmati može 🙂

 

Kolega Alekandar Dejanović je prisustvovao eventu i zabeležio fantastičnu atmosferu. Ovo je bila, kako on kaže:"Savršena žurka". Pogledajte šta smo zabeležili foto & video ! Uživajte!

 

Dakle nije spuštao ritam niti jednog trenutka, prožimajući svoj set veoma dubokim bas linijama, što je brojne posetioce "nateralo" da naprave extra atmosferu i djuskaju do samog kraja žurke!

 

Kao što smo i počeli ovaj izveštaj, tako ćemo ga i završiti, a to je da je po mišljnju posetioca ova žurka bila jedna od najboljih u poslednje vreme u Nišu. Očekujemo da nas muzički club Spark uskoro iznenadi još kojim ovakvim gostovanjem u Nišu, što će verujemo niška verna publika i te kako ispratiti i podržati.

 

 

Umek i Matthew Hoag u klubu Spark, Niš

 Umek i Matthew Hoag u klubu Spark, Niš