Home

VESTI

Izveštaj: “Tuborg event – DJ Sultan”

No Comments Izveštaji

Izveštaj: "Tuborg event - DJ Sultan"Duo DJ Sultan&Ned Shepard, poznat po nezaboravnim zabavama širom sveta, oduševio je publiku u prostorijama EXPO centra.

 

Ovaj neverovatno talentovani DJ duo poznat je po svojim izuzetnim plesnim setovima i pomeranju granica u dens svetu.

 

Tako je i bilo u Beogradu 20.03.2010. godine u Expo centru.DJ Sultan je svoju karijeru započeo pre sedam godina, tačnije tada je lansirao izdavši za Global Underground 25. I nakon postignutog uspeha, nastavio je da impresionira ne samo izvođače i producente, već i širi auditorijum.

 

Zahvaljujući našem prijatelju Sweexu, foto izveštaj vas očekuje! A mi očekujemo vaše komentare!

 

Među poznatim imenima sa kojima je sarađivao na kompilacijama su Yoshitoshi, Shinichi, Bedrock, Tiesto…

 

Ubrzo zatim, počeo je da diktira trendove na dens sceni. Njegova debitna kompilacija izlazi 2007. godine pod nazivom “Yoshitoshi Montreal” i dospeva na četvrto mesto top dens albuma sveta.

 

 
Izveštaj: "Tuborg event - DJ Sultan"
Izveštaj: "Tuborg event – DJ Sultan"
 
 

Zatim započinje saradnju sa Ned Shepard-om osnivajući etiketu „Harem Records“. Odlična saradnja sa Nedom, koji je ne samo DJ, već i producent, muzičar i songwriter je očigledna. Iako je Ned  danas možda najpoznatiji po svojim remixima i komponovanju, sve je počelo sviranjem klavira, tako da se može reći da je reč o multitalentovanom muzičaru.
 
Pod njihovom etiketom izašla su do sada tri izdanja, koja su ušla u top deset na progresiv čartu na Beatportu. „Harem”postaje etiketa koja zasigurno ima lidere elektronske muzičke scene.