Home

VESTI

Izveštaj sa Cocoon eventa

No Comments Izveštaji

Izveštaj sa Cocoon eventa

Iako, zbog magle, oslabljen sastav sinoćne žurke u Domu omladine, dobar provod nije izostao.

 

Naime, obzirom da je aerodrom "Nikola Tesla" zatvoren zbog magle, Steve Bug i Martin Buttrich nisu mogli da slete i prisustvuju najavljenom Cocoon eventu. U ponoć su "priskočili" Marko Nastić i Dejan Milićević!

 

Na svom Twitter nalogu SteveBug je napisao: "Maybe too much excitement about the show with buttrich tonight. belgrade is covered in fog, all flights are canceled! really sorry : ( "

 

Clubbing.rs ekipa je itekako prisustvovala ovom vrhunskom partiju, a iako smo na početku bili razočarani promenom line up-a, event je ostavio izvanredan utisak. Fotografije i Video vas  već iščekuju 🙂 Vibe yourself and Enjoy ppl!

 

COCOON Belgrade party

 

Pre tri godine, frankfurtski klub Cocoon izabran je za najbolji klub na svetu u tradicionalnom izboru MixMaga iz Londona. Od tada trijumfalni pohod na najekskluzivnije planetarne destinacije ne prestaje a Cocoon je sinonim za top clubbing, vrhunsku muziku i vrhunsku atmosferu.

 

Od Frankfurta i desetogodišnje rezidenture na Ibici, preko Sao Paola, Tokija ili Šangaja, Cocoon i njegov harizmatični lider Sven Vath sa svojim gostima privlače hiljade posvećenika elektronske muzike.

 

Cocoon je na ličnu inicijativu Sven Vatha, nakon njegovog trijumfalnog prvog nastupa u Beogradu u novembru 2007, odlučio da na planetarnu mapu najboljih clubbing destinacija uvrsti i Beograd. Zahvaljujući tome kao i velikom uspehu do sada održanih partija, na kojima su pred beogradskom publikom pored Sven Vatha nastupali Zombie Nation, Jacek Sienkiewicz, Extrawelt, Guy Gerber, Pig'n'Dan, Chris Tietjen, a 20. novembra u, nedavno po najvišim tehničkim standardima obnovljenoj sali DOB-a, prisustvovaćemo novom Cocoon Belgrade party-ju.

Centralni gosti je bio MARTIN BUTTRICH ( u odstustvu STEVE BUG, MAURIZIO SCHMITZ-a) koji ce ovom prilikom izvesti svoj set uživo. Muzika ce biti ispraćena performansom DREAM & DARE tima a lokalna DJ podrška biće Gordan Paunović, Vlada Janjić, Marko Nastić i Dejan Milićević.

 

 

 

COCOON Belgrade party  petak, 20.11.2009. 22h, DOM OMLADINE

MAURIZIO SHMITZ
Gordan Paunović * Vlada Janjić * Marko Nastić * Dejan Milićević * Performance by Dream & Dare