Home

VESTI

Izveštaj: “Roger Sanchez”, Impuls Hall

No Comments Izveštaji

Roger  Sanchez se seli u Genex Impuls HallSinoć u Genex Impuls Hall-u je nastupio Roger Sanchez! Prethodno event je bio zakazan na Kelemegdanu, ali je zbog lošeg vremena morao iti preseljen .

 

Domaći podršku poznatom DJ-u činio je Bokee Kinetic Vibe!

 

Oduševljena nastupom, ekipa Clubbing.rs je zabeležila fantastičnu atmosferu. Prepuna Galerija pozitivne enegrije Vas očekuje. Pogledajte fotografije i pronađite se 🙂

 

Karijeru naglo zapokinje ’95 kada je produkcijski album izdao za sopstveni lejbl “Secret Weapons Volume 1”. Njegov najveki singl “Another Chance” , koji je napravio pravi bum na svim chart listama i vrteo se na MTV i ostalim muzičkim televizijama, izlazi 2001 godine.

 

Pesma dospeva na mesto broj 1 UK Singles Chart. Do 2010 godine izdaje nekoliko pesama. Svoj povratak obelezava uz saradnju sa Sophie Ellis-Bextor koja za Sanchezov najnoviji album snima pesmu. Sto je potvrdjeno na intervjuu za MTV. U nadi da cemo svi cuti premijerno tu numeru kao i sve ostale nadolazece pesme sa novog albuma pozivamo Vas na pravi letnji spektakl na otvorenom prostoru na Kalemegdanskoj tvrdjavi.

 

 
Roger  Sanchez se seli u Genex Impuls Hall
 Roger Sanchez se seli u Genex Impuls Hall