Home

VESTI

Izveštaj: “RBMAR – Tiefshwarz”, BG

No Comments Izveštaji

Tiefshwarz & Gramophonedzie u DOB-u

U okviru "Red Bull Music Academy Radio" tri izvođača karakteristična po elektrohaus muzici, grupa Tiefshwarz, DJ Gramophonedzie i DJ Jan Nemček, nastupili su u Domu omladine 13. marta!

Nemačka grupa Tiefshwarz, koju sačinjavaju braća Ali i Basti Švarc, smatraju se trenutno najtražnijim elektrohaus duom. Redovno nastupaju na glavnom podijumu u Fabricu, koji važi za najbolji svetski underground klub. A kao podrška su bili Gramophonedzie i Jan Nemček.

 

Clubbing.rs ekipa je prisustvovala eventu, a vi? Pogledajte kako nam je bilo, a možda ćete i sebe moći da vidite na ovim fotkama 🙂 Foto ! Uživajte!

 

Tiefshwarz & Gramophonedzie u DOB-u
Tiefshwarz & Gramophonedzie u DOB-u
 
 
Beogradski DJ Marko Milićević a.k.a. Gramophonedzie, uspeo je da se u januaru 2010. godine probije na prvo mesto dance liste britanskog MTV-a, sa singlom Why don’t you. Nastupao je sa poznatim di-džejevima kao što su Bob Sinkler, Džunior Džek i Dejvid Morales.
 

Jan Nemček, DJ iz Beograda, od malih nogu pisao je i snimao muziku za reklame, filmove i serije. Stvarao je minimal tehno sa Markom Nastićem i Markom Milosavljevićem.

 
Godine 2005. britanski magazin Computer Music ga stavlja na listu 15 World finest unsigned artists, a od 2006. godine redovno gostuje na EXIT festivalu.