Home

VESTI

Izveštaj: Pixel (Isr), Bašta Sava Centra

No Comments Izveštaji

Izveštaj: Pixel (Isr), Bašta Sava CentraU subotu, 27. avgusta, jedno od najvećih imena psytrance scene, Eli Biton Tal aka Pixel, oduševio je publiku u bašti Sava Centra.

Stigli smo na polovini seta DJ Prpe. Veoma lep izbor progressive psytrance traka. I onda "Crazy People" Liquid Soula. Čovek  nas je "pogodio" 🙂  

Posle njega, DJ Kasper počinje da nas, tvrđim i psihodeličnijim setom, uvodi u ono što sledi. 

 

Primetili smo Pixela kako se mota po bašti, uživajući u setu, domaćem pivu i fotkanju s ljudima. Nešto posle 1:30h popeo se na stejdž i magija je počela. Kakav zvuk. Verovatno jedna od najboljih produkcija koju smo slušali. Vratili smo se u 2004-tu kada je izašao "Reality Strikes Back".

U jednom trenutku upaljene su navijačke baklje i s leve i s desne strane. Neverovatan trenutak. Crveno, crveno, crveno…

{xtypo_rounded1}Muzički magazin Clubbing.rs je ekipno uživao u predivnim zvucima na eventu. Uživajte u izveštaju i fotografijama koji su Vam pripremile kolege.

Fotografije vas iščekuju u Galeriji slika .{/xtypo_rounded1}

Usledio je brejk urađen od mixa semplova iz traka kao što su "Teder Beseder", "New Wave Hooker"… i onda "Mother Funker". To sam čekali… 🙂

 

Remix Astrixove trake "Closer To Heaven". Ljudi su odlepili. Jedva da je bilo mesta da se popneš ispred pulta.

Dugo nismo slušali tako dobar Live! set. Prebrzo je prošlo tih sat i kusur magije. Iskreno – nadali smo se većem broju ljudi, ali s druge strane – imao si prostora da se opustiš i da se dobro zezaš.

Žurku je nastavio Del, svojim Live setom. Prosek – 146 bpm-a. Esid lidovi i tvrde bass linije. Sve u svemu – odlična vožnja.

 

 

 Pixel (Isr)

Pixel (Isr)

 

Premoreni od prethodne večeri, krenuli smo kući ne odslušavši Gnostic vs. Pećinac DJ set. Sorry, ljudi, zbog toga, biće prilike.

I da zaključimo – odlična žurka. Pixel je zaslužio epitet jednog od najtraženijih psytrance artista.

I da, hvala svim devojkama koje su bile. Bez vas nema dobrog zezanja… 🙂

 

 

 

Izveštaj i fotografije:

Bane Dobeš / Clubbing.rs