Home

VESTI

Izveštaj: DJ Funkerman u klubu Magacin

No Comments Izveštaji

Izveštaj: DJ Funkerman u klubu MagacinČuveni Jägermeister okupio je ljubitelje dobrog provoda, na žurci održanoj u klubu Magacin.

Za dobru atmosferu se pobrinuo poznati holandski DJ i producent, DJ Funkerman, koji je poštovaocima elektro zvuka priredio nesvakidašnji muzički performans.

Uz ledeno hladne Jäger šotove, prisutni su uživali u muzičkom spektaklu i DJ nastupu ovog umetnika.

 

Uz kombinaciju energične muzike i savršenog zvuka, atmosfera je tokom večeri u klubu Magacin dovedena do usijanja.

Ovaj čuveni DJ i producent postao je sinonim za dobar noćni život i clubbing širom sveta, a njegovi nastupi u mnogim svetskim klubovima već godinama posetiocima pružaju nezaboravnu zabavu.

 

DJ Funkerman u klubu Magacin
DJ Funkerman u klubu Magacin
 

Fenomen „Jägermeister“ tradicionalno privlači ljubitelje dobrog provoda, a gostovanje DJ Funkermana je još jedna potvrda da je „Jäger“ poznat po “divljim” žurkama i odličnoj zabavi. Ovaj brend takođe je jedan od najpopularnijih i nalazi se među top osam brendova alkoholnih pića u svetu.

 

 

DJ Funkerman u klubu Magacin
DJ Funkerman u klubu Magacin
 

DJ Funkerman, poznat i kao Ardie van Beek, čuveni je DJ i producent, ali i osnivač Flamingo Recordingsa. Sredinom devedesetih bio je jedan od pionira talasa house muzike.

Vrednim radom pozicionrao se kao jedan od vodećih svetskih DJ-eva, a 2004. je sa svojim kolegama, producentom Rafom i DJ Fedde la Grandom, osnovao producentsku kuću Flamingo Recordings, koja je tokom svog postojanja objavila neke od najvećih house hitova kao što su „Speed Up“, „Put your hands up for Detroit“ i „3 Minutes to explain“. 

 

 

DJ Funkerman u klubu Magacin
DJ Funkerman u klubu Magacin
 
 

Osim brojnih nastupa na najboljim svetskim festivalima i u klubovima širom sveta, ove godine nas očekuje i Funkermanov debi album.