Home

VESTI

Izveštaj: “Armand Van Helden”

No Comments Izveštaji

Armand Van Helden - Heineken StarMuseArmand Van Helden, trenutno jedan od najvećih DJ-eva haus muzike sinoć je Beograđanima priredio spektakularnu zabavu.

 

Više hiljada posetilaca u prepunom BelExpo centru je uživalo u najkvalitetnijoj house muzici koju je puštao Van Helden. Ovo je bio prvi događaj kojim započinje nova era muzičkog uživanja – Heineken StarMuse.

 

Clubbing.rs ekipa je prisustvala eventu i odlično se provela. Neki su nastavili sa provodom i after party, a to dosta govori zar ne? 🙂 Pronađite se na fotkama

 

Heineken muzički koncept je već dugi niz godina prisutan na domaćoj sceni, a sa Heineken StarMuse platformom domaća publika biće u mogućnosti da uživa u novom nizu muzičkih dogadjaja.
 
Pored Armand Van Heldena, nastupio je i Tod Teri je poznati bruklinski DJ, jedan od rodonačelnika haus žanra, čovek koji je učestvovao u kreiranju njujorške škole haus muzike, podigavši tamošnji haus zvuk na viši nivo kroz primenu disko muzike. Podršku celom događaju dali su i domaći DJ-evi Alex Monster aka Alexandra Zahn i Vladimir Erdber.

 

 

Heineken StarMuse & Arman Van Helden
Heineken StarMuse & Arman Van Helden
 
 

Armand Van Helden je logičan izbor za upoznavanje publike sa Heineken StarMuse platformom, jer je već godinama jedan od najvećih hitmejkera na klabing sceni. Remiksovao je veliki broj uspešnih pesama poznatih izvodjača – od Roling Stonsa, preko Britni Spirs i Džastina Timberlejka pa sve do Daft Panka i Mobija Njegovi najveći autorski hitovi, kao što su You Don't Know Me, Flowerz, Touch Your Toes, I Want Your Soul i My My My, doneli su pop-glamur u diskoteke, a modernizovani disko-haus ritam na top liste.

 

 
Heineken StarMuse & Arman Van Helden
Heineken StarMuse & Arman Van Helden
 
Brend Heineken neraskidivo je vezan za muziku i sponzor je više od stotinu različitih muzičkih događaja u svetu. Na brojnim svetskim destinacijama postoje Heineken festivali koji su već tradicionalni u muzičkom kalendaru tih zemalja kao što su Koučela u Sjedinjenim Američkim Državama, FIB u Španiji i Oksidžen u Irskoj.
 
U Srbiji, ljubitelji haus muzike prepoznaju ga po Heineken Technology dešavanjima na Beogradskom sajmu i u EXPO XXI centru, kao i nastupima velikih muzičkih imena, poput  Kris Lejka. Heineken Technology svakako je uticao i na afirmaciju mnogih domaćih DJ-eva koji su dobili prilku da nastupaju rame uz rame sa zvezdama haus muzike.
 
Heineken Music je tradicionalno bio domaćin imenima elektronske scene kao što su Džajls Piterson i Silikon Soul.